Dorian Popa a renunțat la un contract de peste 100.000 de euro. Ce nu ar putea promova artistul niciodată

Data publicării:
Doriaan Popa, sursa instagram
Descriere foto: Doriaan Popa, sursa instagram

Dorian Popa a uimit pe toată lumea, după ce a dezvăluit la ce nu ar putea face reclamă niciodată. Artistul a refuzat chiar un contract de 100.000 de euro.

Dorian Popa este unul dintre cei mai apreciați artiști, dar și vloggeri. Acesta se mândrește cu o carieră de succes, o casă de lux, dar și o iubită superbă. Aproape zilnic, cântărețul împărtășește cu fanii lui tot ce se întâmplă în viața lui. De asemenea, acesta se lauda cu fiecare ocazie cu vila de lux  pe care a reușit să o contruiască după bunul plac.

Online-ul este un izvor de bani, dacă ne luăm după contul bancar al lui Dorian Popa. Artistul câștigă sume colosale pe care le bagă în buzunar, lunar, din rețelele de socializare. Nu e de mirare că Dorian Popa conduce mașini scumpe, are haine de lux iar vacanțele le petrece în cele mai exotice destinații. Artistul câștigă sume considerabile din rețelele de socializare. 

Dorian Popa este extrem de apreciat în mediul online, motiv pentru care tot mai multe brand-uri își doresc să colaboreze cu ei. Deși i se oferă sume foarte mari, artistul a mărturisit că pentru el contează ca produsele să fie de calitate.

Cu toate astea, există și colaborări pe care artistul nu a putut să le accepte, deși a fost vorba de sute de mii de euro. Dorian Popa  a povestit că, la un moment dat, un studio de videochat l-a contactat pentru a le face reclamă, dar artistul a zis PAS din start.

„A fost un contract de peste 100.000 de euro să promovez un studio de videochat. Și am zis că n-am cum. În primul rând, e o chestie în care eu nu cred, este o chestie care nu consider că duce la upgrade-ul societății și la a fi mai bun.

Dacă există și este legală, ok. Statul decide ce se întâmplă, nu eu. Dar eu nu am cum să promovez asta. Pentru că eu vreau ca tineretul să creadă în altceva. Să creadă în alte lucruri, în alte valori. Eu nu pot să aduc asta în fața omului.”, a declarat artistul într-un podcast.

 

Citește și: Suma colosală pe care o câștigă Dorian Popa din Youtube: „Dacă mai ai și contracte pe un an, cum am eu, sar de o sută lejer”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel