Simona Gherghe, semnal de alarmă. Nu este de acord cu ce se întâmplă acum, în preajma sărbătorilor: „Am pierdut ceva atât de important”

Data publicării:

Simona Gherghe le-a transmis fanilor un mesaj neașteptat pe rețelele de socializare. 

Extrem de multe persoane, printre care și vedete, și-au împodobit deja bradul, chiar dacă mai sunt aproximativ trei săptămâni până la Crăciun. Multe dintre acestea se arată a fi entuziasmate cu privire la spiritul pe care Sărbătorile de Iarnă îl aduc în locuință, însă își doresc să se bucure și cât mai mult timp de pomul frumos decorat. Simona Gherghe nu are însă o părere prea bună despre acest obicei, care distruge magia Crăciunului. Vedeta îți dorește să urmeze, în continuare, obiceiul pe care îl practică încă din copilărie, acela de a face bradul alături de cei dragi în seara de Ajun, pe 24 decembrie. Dacă până acum, prezentatoarea a reușit să-și convingă copiii să fie răbdători, acum, Simona Gherghe spune că cei mici nu mai vor să aștepte, văzând deja în jurul lor extrem de multe persoane care au împodobit bradul. Aceasta este una dintre consecințele lumii moderne în care trăim, consideră ea. 

”Încă n-am făcut bradul. Pare că toată lumea l-a împodobit, deja. Simt și copiii, pentru că în fiecare zi îmi spun că vor și ei. Când eram mica, tradiția era să împodobim pomul în Ajun. Și știu că făceam două lucruri: primeam colindători și înveșmântam bradul de sărbătoare. Cred că ce se întâmplă, în zilele noastre, are legătură cu ritmul ăsta nebun al vieții. Parcă ne e teamă să nu ratăm momente, ne e teamă că trăim așa, pe repede înainte. Am pierdut, prieteni, ceva atât de important: TIHNA!”, a scris Simona Gherghe, pe conturile sale de socializare.

Citește și: Gabriela Cristea, criticată dur de fani, după ce a ales un brad decorat de designer: „Și unde mai e farmecul sărbătorilor?”

Cum s-a schimbat viața vedetei, de când a devenit mamă

Simona Gherghe este o mamă extrem de fericită a doi copii, Ana și Vlad, cărora vedeta încearcă să le ofere cea mai bună educație și cel mai bun exemplu. Astfel, recent, aceasta vorbea despre cum i-a schimbat viața venirea celor doi micuți pe lume, când vedeta a fost nevoită să facă mai multe sacrificii și să renunțe la unele dintre vechile obiceiuri pe care le avea.

„A fost foarte greu. Încă e greu. Dar am învățat să prioritizăm. Unele prietenii s-au răcit, pentru că nu mai suntem la fel de activi ca înainte de copii. Dar ne-am făcut și alți prieteni. Cumva, viața le așază pe toate. Primii trei ani au fost crunți, mai ales că a fost și pandemia, dar a fost și oboseala cronică de la atâția ani de nesomn, apoi, cu cât mai trece timpul, cu atât se luminează perspectiva. E și alegerea noastră să stăm mult cu ei. Să plecăm cu ei în călătorii, să ne petrecem weekendurile cu ei. Trece atât de repede timpul, încât știu că o să-mi fie cumplit de dor se momentele astea, cu ei mici.”, a declarat aceasta pentru viva

VEZI și: Tradiții și obiceiuri de Sfântul Nicolae, sărbătorit pe 6 decembrie 2023. Ce cadouri NU trebuie să oferi în această zi

Nu are o bonă pentru copii

Chiar dacă viața de părinte nu este deloc una ușoară, mai ales cu o carieră solicitantă, Simona Gherghe refuză cu desăvârșire să mai apeleze la ajutorul bonelor. Anumite experiențe neplăcute au determinat-o pe vedetă să ia această decizie, iar, cu timpu,l cei doi parteneri au învățat să trăiască după rutina și programele celor doi micuți.

„Am renunțat, de mult, la ideea de a avea bone. Din păcate, pentru noi, au fost niște experiențe tare neplăcute. Așa că, atâta vreme cât a fost mama mea cu noi, a fost foarte bine. Doar că bunicii au și ei viața lor și, de mai bine de un an, ne descurcăm singuri. Copiii au programul lor, rutina lor, totul e să fie sănătoși!”, a mai spus ea, pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel