Damian Drăghici a ținut post negru timp de 7 zile, în care a băut doar apă. Câte kilograme a slăbit artistul

Data publicării:

Damian Drăghici le-a dezvăluit fanilor săi cum au decurs zilele de post negru.

Postul Crăciunului a ajuns aproape la jumătate, când majoritatea creștinilor au renunțat timp de 40 de zile la produsele pe bază animală, precum carne, ouă, lapte sau brânză. Există însă și oameni care-și doresc să țină post negru în această perioadă sfântă, care ne pregătește pentru nașterea lui Iisus, când, conform religiei, trebuie să bei doar apă. Se pare că Damian Drăghici a recurs și el la acest obicei, pe care artistul a reușit să-l respecte timp de 7 zile. Astfel, o săptămână, acesta le-a mărturisit fanilor săi că nu a consumat alte alimente în afară de apă, lucru care nu i-a afectat însă deloc starea de spirit sau nivelul de energie.

„Sunt foarte bine după cum vedeți, am slăbit puțin...vreo cinci kilograme și jumătate dar corpul este deja obișnuit, mă simt foarte bine, am energie foarte multă. Mai am astăzi (duminică – n.r) iar mâine dimineață (luni – n.r) voi bea jumătate de kilogram de suc de portocale și jumătate de suc de grapefruit. Cam asta ar fi”, a mărturisit Damian Drăghici, potrivit click!

VEZI și: Dieta prin care Busu a slăbit 24 de kilograme. Alimentele la care a renunțat și regula de la care nu se abate niciodată: „Cu sfințenie trebuie respectată”

Sărurile pe care le-a adăugat în apă

De-a lungul acestor 7 zile, Damian Drăghici și-a ținut constat fanii la curent cu simptomele pe care le-a resimțit, după ce a renunțat la mâncare. Chiar dacă uneori acesta spune că organismul său s-a simțit destul de obosit și lipsit de energie, cântărețul și-a revenit repede la normal, lucru care l-a ajutat de-a lungul acelei săptămâni să-și ducă cu succes activitățile la bun sfârșit. Mai mult, această perioadă de post negru l-a ajutat pe Damian Drăghici să slăbească și 5 kilograme și jumătate. 

„A șasea zi de post negru...doar cu apă! M-am trezit dimineața la 07:30 pentru că am avut o grămadă de lucruri de făcut. Undeva pe la ora 13.00 am avut o cădere de energie, dar cumva am stat, m-am odihnit puțin și mi-am revenit. Deci, în continuare beau apă, am luat și puțină sare celtică cu apă pentru sărurile de care are nevoie corpul. În rest sunt foarte bine”, a mai dezvăluit el.

Citește și: Alimentul care nu lipsește din dieta Florentinei Opriș. Are multiple beneficii pentru sănătate și este de sezon: „O sursă de nutrienți esențiali și antioxidanți”

Damian Drăghici a slăbit în trecut 70 de kilograme

În urmă cu mai mult timp, Damian Drăghici a avut parte de o transformare fizică extraordinară. Artistul a reușit să dea jos până la 70 de kilograme, rezultate pe care a reușit să le mențină, odată cu trecerea timpului. De ajutor i-au fost însă niște reguli alimentare de la care acesta nu se mai abate niciodată și pe care acum le respectă cu sfințenie.

„Eu am avut zile la rând când puteam să trăiesc doar din zahăr, nimic altceva. Când aveam problema, când eram foarte gras, eu nu eram gras de la mâncare, eram gras de la prăjituri. 163 de kilograme am avut, și acum depinde… pe timp de iarnă am undeva la 97-99, iar vara am 89-91. Primul moment când îți dai seama că nu mai poți și, de fapt, dacă poți să înțelegi că zahărul este ascuns, după cum bine, știm, în orice. De obicei, cea mai mare greșeală este când facem o dietă fără grăsimi. Iaurtul fără grăsimi are zahăr mai mult, totul ce e redus de grăsimi are zahăr mai mult. În spatele zahărului se ascund carbohidrații, dar cel mai evident e zahărul pur”, a dezvăluit Damian Drăghici, în emisiunea „La Măruță”, de la PRO TV, în trecut.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel