Dorian Popa, luat la rost de Anamaria Prodan: „Când ai de gând să faci copii? Ai 40 de ani...” Reacția artistului

Data publicării:
Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube
Descriere foto: Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

Dorian Popa a vorbit despre dorința de a-și întemeia o familie pe viitor și despre momentul în care se vede să devină tată.

Dorian Popa a ieșit recent dintr-o relație în care și-a petrecut 11 ani de zile. Cu toate acestea, se pare că el și fosta parteneră de viață nu au mai rezonat, motiv pentru care și-au dorit să meargă pe drumuri separate. Faptul că este din nou singur a determinat-o pe Anamaria Prodan să-l întrebe pe acesta dacă își dorește pe viitor să-și întemeieze o familie și, mai important de atât, dacă se vede tată. Extrem de sinceră și de transparentă ca de fiecare dată, impresara a reacționat cu un răspuns neașteptat, în momentul în care artistul i-a răspuns pozitiv la curiozitate.

Anamaria Prodan: Tu îți dorești copii? 

Dorian Popa: Cu siguranță!

Anamaria Prodan: Păi și când ai de gând să-i faci?

Dorian Popa: Când o să fiu pregătit din toate punctele de vedere și o să simt că este momentul potrivit.

Anamaria Prodan: Ai 40 de ani...

Dorian Popa: Fac 36, mai am timp, eu am spus că până la 40 fac copil.

Anamaria Prodan: Ok, deci ăsta este planul.

Dorian Popa: Eu zic că în patru ani fac copil. E un plan.

Citește și: În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Motivul pentru care vrea să-i ofere copilului său o familie unită

Astfel, faptul că nu a făcut până acum acest pas important pentru orice viitor părinte este din cauza faptului că nu a venit momentul oportun, spune Dorian Popa. Artistul vrea să găsească femeia și mama copilului ideală, pentru a-i oferi micuțului toată unitatea și armonia de care are nevoie. Solistul a fost părăsit de tată la o vârstă destul de fragedă, motiv pentru care nu și-ar dori ca copilul său să resimtă o experiență asemănătoare.

„Dar tu te-ai gândit să faci cum fac marii sportivi, adică își aleg o mamă frumoasă, au făcut copilul și copilul a rămas la ei.”, l-a întrebat Anamaria Prodan pe Dorian Popa.

„Nu m-am gândit niciodată la asta, pentru că provenind dintr-o familie destrămată, îmi doresc ca copilul meu să aibă familia întreagă. Nu spun că nu aș putea să fiu și mamă, și tată pentru copilul meu, aș putea să o fac cu brio, dar mă gândesc că este sănătos ca acel copil să aibă ambii părinți și punct. Voi face tot posibilul ca al meu copil și dacă să spunem că nu va avea parte de întreaga familie, pentru că mama și tata nu se vor mai înțelege, cu siguranță ideea de familie și de unitate trebuie să rămână până nu vom mai fi, chiar dacă vom fi sau nu împreună.”, a spus și artistul.

Te-ar putea interesa și: Informațiile pe care nu le știi despre Survivor România. Cătălin Zmărăndescu: „Înțelegeți un lucru!”. Cine câștigă competiția în viziunea sa

Ce spune despre despărțirea de Claudia Iosif

Despărțirea dintre Dorian și Claudia Iosif, cunoscută de publicul larg drept Babs, a venit ca un șoc pentru toată lumea, întrucât nimeni nu se aștepta ca cei doi să-și spună adio după o relație atât de longevivă. Astfel, chiar dacă nu și-a dorit să spună punctual motivele pentru care legătura de iubire s-a rupt, artistul a oferit câteva informații cu privire la relația cu fosta iubită.

„Am greșit, cred că este de ajuns să spun asta, din varii puncte de vedere! Nu am cercetat niciodată să văd cum mi s-a greșit înapoi, dar, cu siguranță, poate că au existat greșeli și din partea cealaltă. Eu sunt de părere că o relație se strică din ambele puncte de vedere și eu vreau să cred că deși atunci când o relație se termină, este așa ca o furtună. Noi, Claudia și eu, avem puterea să reușim să ieșim la liman și să avem o relație de prietenie decentă.

În ziua de astăzi suntem bine. Nu ne vedem, pentru că sunt de părere că lucrurile astea nu au cum să se întâmple în primul an după despărțire, pentru că în primul an sunt grele de dus respectivele întâlniri, dar să nu uităm că îl avem pe Cheluțu, care este când la mine, când la ea. Eu am ajutat-o cu absolut orice și-a dorit în privința construcția casei ei și oricând are nevoie de mine, eu sunt acolo. Prefer să cred că și eu dacă am nevoie, ea va fi acolo”, a spus Dorian Popa în podcastul Anamariei Prodan.

VEZI și: Oana Roman, surpriză de proporții pentru fiica ei: „Habar nu are ce i se pregătește”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel