Informațiile pe care nu le știi despre Survivor România. Cătălin Zmărăndescu: „Înțelegeți un lucru!”. Cine câștigă competiția în viziunea sa

Data publicării:
Cătălin Zmărăndescu, captură video Youtube, Survivor All Stars
EXCLUSIV
Descriere foto: Cătălin Zmărăndescu, captură video Youtube, Survivor All Stars

Cătălin Zmărăndescu ne-a vorbit despre emisiunea Survivor All Stars, competiție din care el a fost eliminat de ceva timp.

Cătălin Zmărăndescu ne-a dezvăluit mai multe informații neștiute din culisele emisiunii Survivor All Stars, acolo de unde a fost printre primii concurenți eliminați din tabăra Faimoșilor. Cu toate acestea, luptătorul a avut suficient timp pentru a crea conexiuni, prietenii și, implicit, pentru a-și alege și un favorit și un pretendent la marele premiu. Astfel, într-un interviu exclusiv, acesta ne-a dezvăluit cine merită cel mai mult să plece acasă cu premiul cel mare.

„Mă bucur să-i văd, clar (n.r. pe colegii de la Survivor All Stars), dar în lumea reală puțini rămânem prieteni, acum am rămas prieten doar cu puțini dintre ei, urmează după sărbătorile Pascale să facem o petrecere la mine, la Târgoviște, deja am aranjat în mare parte lucrurile. Voi vedea cine va veni sau nu, dar eu știu în mare cine vine, eu invit Faimoșii, deși am și câțiva Războinici pe care îi admir, eu le fac invitația, dacă vin, cu mare drag.”, a dezvăluit Cătălin Zmărăndescu în exclusivitate pentru SPECTACOLA.

Te-ar putea interesa și: Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Pe cine și-ar dori să-l vadă câștigător

Așadar, preferatul lui Cătălin Zmărăndescu din competiție rămâne Zanni. Din perspectiva sa, el este concurentul care merită cel mai mult acest lucru și care are și toate armele la el pentru a ajunge pe primul loc.

„Zanni vreau să câștige, nu mai este un secret, mereu am zis că vreau să câștige el, mai sunt și alții buni, dar așa vreau eu. Mie îmi place de el și vreau să câștige. Zanni, dacă faci puțin referire la trecutul lui, e un copil care a fost chinuit, dar nu despre asta e vorba, pentru că nu este o emisiune în care să ne plângem de milă.

Este un copil care a învățat din ceea ce i se întâmplă în viață, a venit cu lecțiile făcute, e un băiat deștept, știe să se muleze în funcție de situație, și poate va câștiga Survivor a doua oară. Este un show în care cel care este mai limpede în gândire și pragmatic va câștiga. Contează și părțile sportive, dar cred că și norocul și strategia.”, ne-a mai spus acesta.

VEZI și: Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Zmărăndescu: „În viața reală nu sunt la fel”

Mai mult, chiar dacă pe micile ecrane publicul vede o anumită personalitate și imagine pe care o afișează concurenții, Zmărăndescu spune că în viață reală nimeni nu este la fel. Toată lumea joacă un rol, este de părere luptătorul care spune că mulți dintre colegii săi nu sunt la fel în viața reală. 

„Înțelegeți un lucru, un show de televiziune este un show, fiecare om de acolo este un actor, fiecare concurent își alege ce rol vrea să joace pentru a câștiga competiția. Nu vă mai gândiți că ăla e așa și așa, în viața reală nu sunt la fel. În viața reală oamenii sunt diferiți, acolo fiecare joacă un rol, în viața reală oamenii sunt diferiți.”, ne-a mai declarat Zmărăndescu. 

Te-ar putea interesa și: Câștigător Survivor România 2024. Jador spune cine va câștiga în viziunea sa / video



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel