Dorian Popa le-a dezvăluit fanilor regimul său. Cum se menține artistul în formă, deși consumă fast-food: "Mănânc shaorma"

Data publicării:
Dorian Popa, sursa instagram
Descriere foto: Dorian Popa, sursa instagram

Dorian Popa le-a vorbit fanilor despre regimul alimentar, care îl ajută să se mențină în cea mai bună formă.

Dorian Popa este un exemplu demn de urmat atunci când vine vorba despre muşchi şi trup de invidiat. Artistul a spus tuturor secretul cu ajutorul căruia se menţine în formă. Pe lângă antrenamentele intensive, Dorian Popa are mare grijă la alimentație.

Recent, cântărețul a organizat o sesiune specială de întrebări și răspunsuri pe contul său de Instagram. La un moment dat, un fan curios l-a întregat care este regimul său alimentar, iar artistul nu a ezitat să răspundă. Conform spuselor sale, Dorian Popa a scos pâinea, cartofii, pastele și dulciurile din alimentație.

Cu toate astea, Dorian Popa a recunoscut că uneori se mai abate de la regim și se răsfață cu  mâncare tip fast-food.

„O întrebare extrem de bună la care o să încerc să răspund cât se poate de sincer. Când mă apucă pandaliile și mănânc numai proteină low carbs, când mă iau nebuniile și mănânc shaorme și alte lucruri. Important e să nu mănânci dulciuri și să încerci să eviți cât mai mult cartofii, pastele și nu pâine. Dacă îți cere corpul fast food măcar să fie shaorma fără cartofi și cât mai puțin sos”, le-a spus Dorian Popa fanilor de pe Instagram, la InstaStory.

Citește și: Dorian Popa s-a vaccinat. De ce a ales artistul să facă acest pas: "Eu cred cu tărie..."



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel