Dorian Popa s-a vaccinat. De ce a ales artistul să facă acest pas: "Eu cred cu tărie..."

Data publicării:
Dorian Popa, captură youtube/ canal Dorian Popa
Descriere foto: Dorian Popa, captură youtube/ canal Dorian Popa

Dorian Popa s-a vaccinat anti COVID-19. Artistul a dezvăluit cum a fost această experiență.

Recent, Dorian Popa s-a vaccinat anti covid-19. Filmulețul cu momentul în care s-a vaccinat a fost postat pe pagina de Facebook Ro Vaccinare a  Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19.

Artistul a dezvăluit și motivul pentru care a ales să facă acest pas. Acesta a spus că a decis să se vaccineze nu pentru sănătate, ci din alt motiv.

„Eu cred cu tărie că acest vaccin ne va duce către o normalitate mai rapidă, ca să spun așa…. Am făcut vaccinuri pentru toate bolile nebune, de ce nu aș vrea să fac și acest vaccin în ideea că poate vom ajuta lucrurile să meargă mai repede… De ce să amânăm?”, este mesajul lui Dorin Popa.

El a explicat faptul că în ultimii ani a făcut peste 10 vaccinuri, printre care cele obligatorii la călătoriile în țări precum Africa sau Asia. Artistul s-a vaccinat cu Pfizer și deși a recunoscut că are emoții, lucrurile au decurs foarte bine. Dorian Popa a mai precizat că și mama lui s-a programat pentru vaccin iar fratele lui, care este medic în Germania, l-a sfătuit să își facă vaccinul.

După ce i-a fost administrat vaccinul, Dorian Popa a mărturisit că a făcut extrem de multe vaccinuri și că nu se teme. Din contră, acesta crede cu tărie că lucrurile se vor schimba în bine.

”Eu sunt nemișcat, doamnă. Nu-mi spuneți că l-ați și băgat (..). Foarte frumos, doamnă! Nici n-am simțit. Aveți o mână extraordinară. Nici n-am simțit de s-a întâmplat. E o întreagă poveste cu acest vaccin.

În primul rând, vreau să înțelegeți că nu încerc să vă spun să vă vaccinați, eu vă arăt ce aleg să fac cu viața mea și cu corpul meu. Eu cred cu tărie că acest vaccin ne va duce la o normalitate mai rapidă. Am făcut vreo 12-13 vaccinuri, așa că mi se pare ușor culmea să vin să mă vait de un vaccin. Înțeleg din ceea ce citesc că va fi obligatoriu pentru a putea călători.

De ce să așteptăm, când putem face această treabă relaxați? Majoritatea prietenilor mei, cadre medicale, m-au sfătuit să fac treaba asta. Nu vrea să intru în subiectul în care vă spun că nu am fost plătit să fac asta. Azi a fost vorba de o alegere pe care am făcut-o în ceea ce privește sănătatea mea și corpul meu”, a spus Dorian către fanii lui.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel