Carmen Harra, noi previziuni sumbre pentru România: „Văd în luna noiembrie că se va întâmpla ceva...”. Ce ne așteaptă în perioada următoare

Data publicării:
Sursa foto: Carmen Harra, facebook
Descriere foto: Sursa foto: Carmen Harra, facebook

Carmen Harra a făcut noi predicții pentru perioada care urmează. 

Carmen Harra a făcut noi predicții pentru perioada care urmează. Celebra clarvăzătoare nu vede deloc un viitor bun pentru România și, chiar dacă spune că țara noastră va avea parte de un moment de renaștere, conflictele vor continua, iar oamenii vor încerca să se răzvrătească.

„Revirimentul României este în unirile care vor veni. România, după o perioadă lungă de timp se readună și își găsește forța interioară. România a fost tocată, decimată, batjocorită, călcată în picioare. Dar, până într-o zi, pentru că toate sunt până într-o zi. Văd o revenire spectaculoasă a românilor în următorii ani și revenirea la România inițială pe care o știm cu toții de atâta amar de vreme și aici va fi puterea României. România renaște (…)", a spus Carmen Harra, potrivit spynews.

 

Mai mult, Carmen Harra spune că luna aceasta ne așteaptă proteste mari, prin care românii vor încerca, din nou, să scape de anumite personaje politice aflate la conducerea țării. 

„Văd în luna noiembrie că se va întâmpla ceva puternic în România, pentru că românul este tare săturat. Văd o revenire la proteste, pentru că întotdeauna intervenția divinității își spune cuvântul și ceva o să se întâmple care ne ajută să ne eliberăm de aceste personaje care, de fapt, trebuiau să plece de multă vreme”, a mai spus Carmen Harra.

VEZI și: Carmen Harra, nașa de cununie a Adrianei Bahmuțeanu și a lui George Restivan: „Eu sunt factorul care i-a conectat”

 

Ce ne așteaptă în anul 2023

Carmen Harra spune că nici anul viitor nu vine cu vești prea bune. În 2023 ne așteaptă o adevărată criză economică, pe care, deși o negăm, ne va bate la ușă curând. 

”Negăm această inflație care este vizibilă, negăm că suntem într-o stare de recesiune, de un dezastru material. Toate lucrurile astea nu le discută nimeni, nu le pune în perspectivă, ba dimpotrivă se spune că nu avem nici recesiune, nici inflație, că toate sunt perfecte. Dar omul de rând, și omul de rând e majoritatea pe planeta asta, nu mai are modalități de supraviețuire”, a mai spus Carmen Hara.

 

Cum a ajuns Carmen Harra clarvăzătoare

Chiar dacă astăzi nu mai este nimeni care să nu fi auzit de ea, nu toată lumea știe cum și-a început celebra clarvăzătoare cariera. Vedeta nu a știut niciodată că este pasionată de așa ceva, însă, în momentul în care a avut o cumpănă în viață, a simțit că se produce o schimbare. 

„N-am simțit nicio chemare astrală, dar, într-adevăr, moartea clinică mi-a deschis o portiță spre un univers pe care l-am accesat și mi-am dat seama că există lumi paralele, ceva dincolo de această existență senzorială. Și am avut fascinația acestei lumi spirituale în care am intrat pentru o secundă”, a afirmat clarvăzătoarea, potrivit impact.ro

Carmen Harra, previzuni pentru începutul lui 2023: „Un dezastru material”. Ce îi așteaptă pe români

 

„E mai bine să știi decât să nu ai habar”

Carmen Harra spune că prin acest har pe care îl deține îi ajută pe oameni să afle ce îi așteaptă în viitor și să fie, astfel, pregătiți, pentru ceea ce urmează. Mai mult, chiar dacă biserica spune că doar Dumnezeu este cel care ne poate decide destinul și nu ar trebui să mergem la astfel de clarvăzătoare, Carmen Harra este de altă părere.

„Îi ajut pe oamenii respectivi să înțeleagă că un eveniment trebuie să aibă loc în viața lor și că trebuie să se pregătească. E mai bine să știi decât să nu ai habar, funcționează ca o avertizare. Biblia și marile cărți de înțelepciune sunt avertismente. Pe pereții piramidelor sunt scrise mesaje vechi de 3.000 de ani despre când se va descoperi penicilina, când vor fi războaiele mondiale, 11 septembrie 2001 și toate evenimentele majore ale lumii. Totul este scris pe acele ziduri”, a mai spus vedeta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel