Cum a ajuns Carmen Harra clarvăzătoare. Secretul pe care nu-l știe nimeni: „Mi-a deschis o portiță spre...”

Data publicării:
Sursa foto: Carmen Harra, facebook
Descriere foto: Sursa foto: Carmen Harra, facebook

Carmen Harra a dezvăluit cum și-a descoperit puterea de a vedea în viitor.

Carmen Harra nu mai are nevoie de nicio prezentare, întrucât este una dintre cele mai celebre clarvăzătoare, atât în țara noastră, cât și peste hotare. Până în prezent, aceasta a făcut diferite previziuni extrem de importante, fie cu privire la viața personală a anumitor persoane publice, fie despre lucrurile din realitatea înconjurătoare. Cu toate acestea, ceea ce nu știe prea multă lume este cum a găsit Carmen Harra această chemare. Nu a știut niciodată că este pasionată de așa ceva, însă, în momentul în care a avut o cumpănă în viață, a simțit că se produce o schimbare. 

„N-am simțit nicio chemare astrală, dar, într-adevăr, moartea clinică mi-a deschis o portiță spre un univers pe care l-am accesat și mi-am dat seama că există lumi paralele, ceva dincolo de această existență senzorială. Și am avut fascinația acestei lumi spirituale în care am intrat pentru o secundă”, a afirmat clarvăzătoarea, potrivit impact.ro

VEZI și: Carmen Harra, nașa de cununie a Adrianei Bahmuțeanu și a lui George Restivan: „Eu sunt factorul care i-a conectat”

„E mai bine să știi decât să nu ai habar”

Mai mult, chiar dacă biserica spune că doar Dumnezeu este cel care ne poate decide destinul și nu ar trebui să mergem la astfel de clarvăzătoare, Carmen Harra este de altă părere, considerând astfel că este mai bine să știi ce te așteaptă în viitor, decât să fii luat pe nepregătite.

„Îi ajut pe oamenii respectivi să înțeleagă că un eveniment trebuie să aibă loc în viața lor și că trebuie să se pregătească. E mai bine să știi decât să nu ai habar, funcționează ca o avertizare. Biblia și marile cărți de înțelepciune sunt avertismente. Pe pereții piramidelor sunt scrise mesaje vechi de 3.000 de ani despre când se va descoperi penicilina, când vor fi războaiele mondiale, 11 septembrie 2001 și toate evenimentele majore ale lumii. Totul este scris pe acele ziduri”, a mai spus vedeta.

VEZI și: Carmen Harra, previzuni pentru începutul lui 2023: „Un dezastru material”. Ce îi așteaptă pe români

„Lumea spiritelor vrea să comunice mereu”

De asemenea, vedeta spune că nu există niciun fel de pericol în această „meserie” pe care o practică și consideră că ideile religioase se contrazic cu faptele.

„Nu există niciun fel de pericol. Lumea spiritelor vrea să comunice mereu, încearcă asta, dar nu oricine este deschis spre acest gen de comunicări. Și ideile religioase care s-au infiltrat în convingerile noastre spun că ar fi ceva greșit.

Și că nu am avea voie să comunicăm sau să nu credem în reîncarnare, când Iisus este cel care a crezut în reîncarnare și a spus că va reveni după 2.000 de ani. Deși contestă, religia crede în reîncarnare. Sufletul rămâne în lumea fizică încă 40 de zile după ce inima încetează să îți mai bată…

Creierul continuă să emită unde electromagnetice pentru încă 40 de zile. (…) Nu caut să accesez spiritele rele. Spiritele care te înconjoară sunt cele care vor să te protejeze. Nu atragi demonii pentru că nu ai nicio conexiune cu ei. Sigur, dacă mergi să locuiești într-o casă bântuită de spirite rele, vei simți imediat efectul acestora”, a mai spus Carmen.

Carmen Harra, despre cum îți poți afla data morții și cum o poți schimba: „Oricine poate să o afle, sunt anumite calcule....”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel