Doliu în familia lui Florin Salam: „Moartea a fost fulgerătoare, s-a întâmplat foarte repede”

Data publicării:

Familia lui Florin Salam este în suferință, după ce o rudă mai îndepărtată de-a artistului s-a stins din viață.

Este doliu în familia lui Florin Salam, după ce o rudă mai îndepărtată de-a acestuia s-a stins din viață. Este vorba despre Jan Stoian, care a murit fulgerător la vârsta de 60 de ani și care a fost, la rândul său, muzician. Nepotul celebrului manelist, Adrian Petrache, a dezvăluit detalii despre această tragedie, care s-a petrecut în urma unor probleme de inimă. 

”A fost profesorul meu de chitară și mentorul meu, așa ne-am cunoscut. Ulterior am aflat că suntem și membrii în aceeași familie, mi-e o rudă mai îndepărtată, dar există o legătură de sânge. A avut o problemă la inimă și din păcate a murit, avea 60 și puțin de ani, dar nu îi arăta”, a spus Adrian Petrache, potrivit spynews.

Citește și: Betty Salam, dezvăluiri neașteptate. Fiica celebrului manelist recunoaște că e atrasă și de femei: "Roxana, să îl faci cumva pe tata să nu se uite la acest interviu"

 

Nepotul lui Florin Salam, îndurerat de această tragedie

Adrian Petrache spune că Jean Stoian a fost unul dintre cei mai mari muzicieni pe care România i-a avut, numele regretatului cântăreț fiind cunoscut, de-a lungul timpului, pe cele mai mari scene din lume. 

”A fost și este în continuare unul dintre cei mai mari muzicieni pe care i-a avut România vreodată. Era un muzician universal, a cântat pe scene și cu nume mari și staruri internaționale de pe planeta asta de ți-e și frică să le pronunți numele: Nicole Scherzinger, Mariah Carey, mulți, mulți. E unul dintre cei mai mari chitariști pe care i-a avut România vreodată.”, a mai spus Adrian Petrache.

 

Adrian Petrache, cel care este fiul surorii lui Florin Salam, spune că moartea artistului a fost una extrem de fulgerătoare, astfel încât nimeni nu a anticipat tragedia. Totul s-a întâmplat în câteva zile, astfel încât bărbatul nu a mai putut fi salvat de către medici. 

”Mă iubea rău de tot și eu îl iubeam la fel de mult, ulterior am aflat că suntem neamuri și tot așa. Moartea a fost fulgerătoare, s-a întâmplat foarte repede, în câteva zile. Săptămâna trecută chiar vorbeam cu el, programam cântări”, a mai spus el.

 

Adrian Petrache, mesaj dureros pe rețelele de socializare

Artistul a ținut să-și exprime toate regretele și pe rețelele de socializare, acolo unde rândurile scrise în  memoria profesorului său vor rămâne pentru totdeauna. Acesta s-a arătat a fi și aici extrem de afectat, raportându-se la Jan Stoian cu apelativul „tati”, semn că relația dintre cei doi era, într-adevăr, una specială. 

”Îi mulțumesc lui Dumnezeu că te-am cunoscut și că ne-am îndrăgostit și iubit așa tare unul pe celălalt! Ești în inima mea toată viața. A venit momentul să te duci lângă stele pentru ca tu ești cea mai mare stea, locul tău e acolo, lângă suflete ca ale tale de bune, ai luminat pământul îndeajuns pentru cei ce au putut să înțeleagă și să aprecieze lumina ta! Tati meu iubit ne vom întâlni, vom râde, vom cânta. Până atunci ..pot doar să te visez. Te iubesc mereu! Dumnezeu cu tine!”, a fost mesajul emoționant al lui Adrian Petrache, pe Facebook.

Te poate interesa și: Florin Pește, în scandal cu familia Denisei Răducu: „Am plătit bani grei să cânte cu Adrian Minune, Salam, Guță”. Ce se întâmplă cu piesele artisteiGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel