Florin Pește, în scandal cu familia Denisei Răducu: „Am plătit bani grei să cânte cu Adrian Minune, Salam, Guță”. Ce se întâmplă cu piesele artistei

Data publicării:
Sursa foto: Denisa Răducu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Denisa Răducu, Instagram

Denisa Răducu s-a stins din viață de câțiva ani, însă scandalul moștenirii lăsate de artistă pare că nu se mai termină.

Danisa Răducu sau Denisa Manelista, după cum era cunoscută de publicul larg, s-a stins din viață în urmă cu aproximativ cinci ani, din cauza unei boli incurabile. Chiar dacă vestea fulgerătoare a lăsat familiei artistei un gol uriaș în inimă, dar și în locuință, apropiații regretatei vedete nu se pot liniști, pentru că scandalul pieselor fetei lor pare că nu se mai termină. Florin Pește, cel care i-a fost impresar Denisei, deține acum drepturile pe piesele acesteia, aruncând diferite acuzații către părinții solistei. Concret, acesta spune că, în lipsa lui, Denisa nu ar fi ajuns să cânte cu așa nume grele din industrie, precum Florin Salam sau Adrian Minune.

„Am plătit bani grei să cânte Denisa cu Adrian Minune, Salam, Guță... Tu ești nimeni! Tu plătești! Oamenii ăia nu vor să cânte cu un solist no name, așa cum era la început ea”, a mărturisit Florin Pește pentru Antena Stars, potrivit spynews.

Mai mult, acesta susține că a plătit-o pe artistă pentru munca pe care a prestat-o și, fără el, nu ar fi ajuns niciodată unde a fost, înainte de a se stinge din viață.

„Include 500 de piese și doar 12 sau 14 piese sunt cu Denisa ca interpretă, nu ca și compozitor. Pentru piesele pe care le-a cântat acolo, eu i-am dat bani, plus casa de care m-am apucat de construit. După un an, a decis să plece împreună cu Liviu la București. Ea nu avea drepturi pe piesele respective. Eu am luat să îi dau un ban, să o fac și pe ea cântăreață”, a mai adăugat el.

Tatăl Denisei Răducu nu poate trece peste moartea regretatei artiste: „Am rămas cu necazul și cu suferința”. Bărbatul, dezamăgit de faptul că fiica sa a fost uitată de public

„Banii puteau să ne intre nouă în familie”

Contrat declarațiilor făcute de manelist, tatăl artistei vine cu o altă opinie. Acesta spune că și-ar fi dorit ca acei bani să rămână în familie, pentru că astfel i-ar fi ajutat și pe ei să acopere anumite cheltuieli pe care le au anual, după moartea artistei. Mai mult, acesta îi aduce acuzații destul de mari luii Florin Pește, spunând faptul că bărbatul nu a făcut nimic altceva cu acei bani decât să îi cumpere mașină fiului său.

„Noi n-am vrut melodiile pe care le-a cântat ea să fie înstrăinate cuiva. Noi nu voiam să facem bani după nenorocirea care s-a întâmplat la noi în familie. Sunt o sumedenie de cheltuieli care trebuie făcute și după ce o persoană dragă nu mai este în familie. Banii puteau să ne intre nouă în familie, tot pentru Denisa, pentru pomeni, pentru tot ce trebuie făcut. El (n.r.: Florin Pește) a ales să le vândă și să îi cumpere mașină fiului său”, a precizat tatăl regretatei cântărețe.

„Poți să plătești,dar dacă copilul nu are calități...”

În final, tatăl Denisei spune că meritele reușitei pe plan muzical sunt integral ale fiicei lui, pe care a ajutat-o foarte mult talentul, și nu banii pe care Florin Pește i-a plătit pentru ea, pentru a face parte din industria muzicală. 

„Poți să plătești, poți să aduci la bani cu vagonul, dar dacă copilul nu are calități... Și celor cu care a cântat dacă nu le plăceau, nu dădeau rezultate, mă gândesc și eu că nici Florin Salam, nici Guță nu își permiteau să își strige onoarea și prestigiul pentru banii primiți de la Florin”, a mai spus acesta.

Ce s-a întâmplat cu vila Denisei Răducu. Tatăl regretatei artiste a făcut dezvăluiri neașteptate: „Locuința are șase camere”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel