Betty Salam, dezvăluiri neașteptate. Fiica celebrului manelist recunoaște că e atrasă și de femei: "Roxana, să îl faci cumva pe tata să nu se uite la acest interviu"

Betty Salam a uimit pe toată lumea, după ce a recunoscut că este atrasă și de reprezentantele sexului frumos. 

Betty, fiica lui Florin Salam, este o tânără artistă, care se bucură de un mare succes. Invitată în emisiunea Detectorul de minciuni, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive, vedeta a făcut dezvăluiri neașteptate. 

Fiica lui Florin Salam recunoaște că e atrasă și de femei

Betty Salam a demonstrat că este o persoană asumată, astfel că, într-un interviu recent, artista a recunoscut că este atrasă și de fete, nu doar de bărbați.Mai mult decât atât, fiica lui Florin Salam a precizat că femeile din România sunt foarte frumoase și nu ai cum să nu remarci lucrul acesta. 

"Da și eu îmi asum. Nu a fost o singură femeie. Femeile sunt atât de frumoase, încât nu ai cum să spui că nu îți plac. Au fost și persoane publice. La noi în România, e cam greu să dai declarația asta. Eu nu vreau să supăr pe nimeni. La noi în țară, trebuie să îți asumi foarte mult ce spun eu acum. Sunt alte probleme mai grave în țara asta decât plăcerea mea.

Roxana, dacă te uiți, să îl faci cumva pe tata să nu se uite la acest interviu. Mă simt ciudat, pentru că oamenii probabil nu se așteptau de la mine vreodată să spun lucrul ăsta. Posibil pentru că sunt fata lui Florin Salam. Oameni buni, încercați să vă asumați ceea ce simțiți, să nu vă mai feriți și să fiți voi. Și soțul meu știe, logic. Toți prietenii mei știu.Sunt o persoană foarte deschisă, trăiesc momentul, îmi place viața, să mă distrez, să îmi asum, să fiu eu, dar asta nu înseamnă să judece cineva pe cineva.", a declarat Betty Salam. 

Betty Salam, acuzații după concertul cu Tzanca Uraganu

Betty Salam a cântat, sâmbătă seară, alături de Tzancă Uraganu, după ce tatăl ei nu a mai putut ajunge pe scenă, din cauza problemelor de sănătate. Acum, fiica artistului spune că este extrem de dezamăgită de organizarea spectacolului și îl acuză pe patronul locației că nu ar fi plătit-o. 

„Aviz patronului la care s-a ținut concertul de sâmbătă seară. Din respect pentru public am urcat pe scenă. Am ținut cont fiindcă tatăl meu nu a fost prezent, deoarece a avut o mică problemă de sănătate în ziua respectivă, și am fost obligată să îmi fac datoria. Ținând cont că momentul trebuia să fie între mine și tatăl meu, dar sănătatea este pe primul plan și se întâmplă să îți fie rău în zile importante, Andrei Velcu (Tzancă Uraganu) a fost alături de mine și a ținut cont de tatăl meu și de familia noastră, nefiind plătit, a venit pur și simplu din respect.

Concluzia? Am cerut o sumă modică de bani și nu ni s-a oferit. M-am aflat acolo, am urcat pe scenă, mi-am făcut datoria, dar seriozitatea unde este din partea lor față de mine?”, a spus Betty Salam pe InstaStory


Mai mult, artista spune că nu a putut să oprească spectacolul, din respect față de public, astfel că a urcat pe scenă și a cântat gratis. 

 „Contractul între mine și el nu a existat, fiindcă am așteptat până în ultima zi. De o lună de zile patronul zicea că aduce contractele să le semnăm. Probabil nici eu nu trebuia să urc pe scenă până nu aveam toate cele puse la punct, dar tot publicul era acolo și nu am mai ținut cont de nimic. Am cântat din respect pentru voi și pentru tatăl meu”, a adăugat fiica lui Florin Salam.

Citește continuarea AICIGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 03 sep 2022, 13:38 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience