Doinița Oancea o pune la zid pe Bianca Drăgușanu. Actrița consideră că nu are ce căuta în showbiz: ”A devenit persoană publică prin...”

Data publicării:
Doinița Oancea și Bianca Drăgușanu, sursa instagram
Descriere foto: Doinița Oancea și Bianca Drăgușanu, sursa instagram

Doinița Oancea a atacat-o dur pe Bianca Drăgușanu într-un moment de sinceritate.

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Doinița Oancea a răspuns unei provocări picante. Actrița a fost supusă unui joc în care a trebuit să răspundă la câteva întrebări. Una dintre ele era legată de vedele care nu au ce căuta în showbizul românesc. Doinița Oancea nu a stat prea mult pe gânduri și a răspuns imediat.

Andreea Antonescu, replică tăioasă la adresa Iuliei Albu: "Am pretenția să fim profesioniști până la capăt"

Vedeta a mărturisit că pentru a fi o persoană publică trebuie să ai anumite calități, pe care  Bianca Drăgușanu nu le are și că a ajuns să fie o persoană publică prin alte lucruri.

”Acest cuvânt, showbiz, ar trebui să înglobeze multe calități ale unei persoane pentru a apărea, cu păreri, în public. Să fii și tu ceva, cântăreț, dansator… Bianca Drăgușanu a devenit persoană publică prin lucruri care nu au treabă cu viața asta de showbiz”, a spus Doinița Oancea în emisiunea TV.

Pe lângă Bianca Drăgușanu, Doinița Oancea le-a inclus și pe ci și pe Simona Trașcă și Loredana Chivu.

Doinița Oancea, mesaj pentru bărbații care nu îi dau pace, de când s-a despărțit de iubit. Ce le-a transmis vedeta: „Nu te mai osteni”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel