Andreea Antonescu, replică tăioasă la adresa Iuliei Albu: "Am pretenția să fim profesioniști până la capăt"

Data actualizării: | Data publicării:
Andreea Antonescu și Iulia Albu, sursa instagram
Descriere foto: Andreea Antonescu și Iulia Albu, sursa instagram

Andreea Antonescu îi dă replica Iuliei Albu, după ce zilele trecute aceasta a comentat, în stilul caracteristic, o apariție a artistei.

Zilele trecute, Iulia Albu a luat-o în vizor pe Andreea Antonescu, însă nu a avut prea multe cuvinte de laudă la adresa acesteia. Cristicul de modă a făcut referire la accidentul suferit în Republica Dominicană.

”Aici este domnișoara Antonescu, doamna Antonescu. Nu am putut să mă abțin să nu o comentez astăzi. Ea suferă de sindromul degețica, nu știu, are ceva la deget. (…) La degetul mare de la mâna dreaptă, vezi, s-a întâmplat ceva! Este ceva în neregulă acolo.

Dacă tot trebuie să vă puneți în fața unor flori pe un scaun, de ce nu alegeți un scaun mai frumos? Ce este această expunere în larg, crăcănare? Nu îi înțeleg logica”, a zis Iulia Albu despre Andreea Antonescu.

Andreea antonescu nu a stat prea mult pe gânduri și a venit imediat cu o replică pentru Iulia Albu. Artista i-a dat replica și le-a explicat, din nou, tuturor ce a pățit la deget. 

„Umblă vorba în vânt, în sat că nu aș știi să folosesc Photoshop-ul. Așa este. Nu l-am folosit vreodată, dar atenție a nu se confunda Photoshop-ul cu Survivor România. Acestea sunt sechelele cu care eu am rămas.

Am pretenția să fim profesioniști până la capăt nu să aruncăm cu niște afirmații despre un om fără a cunoaște adevărul, iar ca sfat pentru viitor… haideți să aprofundăm puțin subiectul înainte de a ne da cu părerea doar de dragul show-ului sau a cancanului”, a spus Andreea Antonescu, pe Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel