Doinița Oancea, mesaj pentru bărbații care nu îi dau pace, de când s-a despărțit de iubit. Ce le-a transmis vedeta: „Nu te mai osteni”

Data publicării:
Doinița Oancea, sursa instagram
Descriere foto: Doinița Oancea, sursa instagram

La nici două săptămâni de când a anunțat despărțirea de iubit, Doinița Oancea a început să fie asaltată de admiratori. Vedeta le-a transmis și un mesaj celor care o agresează cu mesajele.

Doinița Oancea s-a despărțit recent de iubit Adrian Călin, iar admiratorii actriței nu au stat prea gânduri, astfel că au început deja să îi dea târcoale. Cu toate că focoasa brunetă a menționat faptul că  nu este interesată de altă persoană de sex opus și că vrea să se focuseze pe propria persoană, bărbații nu ezită să o caute în continuare.

„Dacă ești de sex masculin ... știi că îmi scrii de mult ... și eu tot de mult îți răspund diplomat și NU îți răspund la glumițe ... nu te mai osteni ... Tot nu o să răspund!”, a scris Doinița Oancea într-un InstaStory.

În cadrul aceleiași postări, Doinița Oancea a mai pus și un sticker cu mesajul ”Me time” (timp pentru mine), lăsând să se înțeleagă că în această perioadă are de gând să se preocupe doar de ea.

Doinița și Adrian Călin au format un cuplu timp de 5 ani, însă drumurile lor s-au separat, când toată lumea aștepta ca cei doi să ajungă în fața altarului.  Potrivit vedetei, ceva lipsea din relația lor și era cazul să o ia pe drumuri separate.

„Drumurile noastre s-au separat după cinci ani jumătate. Este nevoie de curaj să ieși dintr-o relație funcțională. Atunci când simți că mai vrei ceva, iar acel ceva nu se întâmplă trebuie să ai niște discuții serioase cu omul de lângă tine. Știu foarte puține persoane despre despărțire. Am lăsat lucrurile să se așeze în capul nostru, să fim siguri că așa este bine. El este un om extraordinar, la care țin foarte mult. În cini ani jumătate nu ne-am certat, nu ne-am păruit, nu ne-am înșelat.

Este exclusă infidelitatea. Cred că la un moment dat evoluam diferit și eu sunt o fire mai deschisă și el puțin mai închis, este introvertit. Îl vedeam și nu-l mai vedeam și atunci am zis, ce mă așteaptă? Nu știu, mi-a fost frică, recunosc. Țin la el foarte mult. Cred într-o prietenie după o relație, dar nu în momentul imediat următor, pentru că lucrurile sunt destul de proaspete pentru amândoi'', a spus Doinița Oancea la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel