Doinița Oancea, motivul pentru care a refuzat scenele fierbiți din filmele în care a jucat: „Sunt un pic mai pudică de fel...”

Sursa foto: Doinița Oancea, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Doinița Oancea, Instagram

Doinița Oancea a dezvăluit motivul pentru care a refuzat scenee fierbinți din fimele și telenovelele în care a jucat. 

Doinița Oancea este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Vedeta s-a făcut cunoscută după ce a avut rolul „Minodora” din „Inimă de țigan”. Recent, actrița a dezvăluit motivul pentru care a refuzat să joace în scenele fierbinți. Doinița Oancea a recunoscut că nu a rezonat cu niciun bărbat și că este o persoană destul de pudică. 

Doinița Oancea, motivul pentru care a refuzat scenele fierbiți din filmele în care a jucat

„Lucrurile sunt foarte diferite, adică tu trebuie să dai naștere unui personaj. Colegul tău dă și el naștere unui personaj. Tu interacționezi cu personajul, nu interacționezi tu, interacționează personajul tău.

Ar fi ceva no good! Te-ai îndrăgosti, sau ți-ar plăcea ceva ce nu-i real. Acum dacă te întrebi: «Băi, ai ieșit cu vreun coleg la bere și ați stat să vă cunoașteți?»

Nu, adică ne-am împrietenit, vezi Viziru, suntem prieteni-prieteni, dar despre altceva nu e vorba! 

Actorii nu se pupă for real, e păcăleală! Mulțumesc regizorilor și producătorilor cu care am lucrat că nu am avut scene (n.r. „de amor”), sunt un pic mai pudică de fel.

Și probabil că da, le-aș fi refuzat, dar dacă găsesc o motivație foarte puternică în ce se întâmplă acolo cu personajul respectiv, cred că până la urmă, și acolo e tot păcăleală oricum!”, a declarat Doinița Oancea pentru cancan.ro

"Nu aveam încredere în mine". Doinița Oancea, despre viața de actor: Orice actor are momente de panică sau de anxietate

Doinița Oancea: „Tot timpul am mai căutat un «ceva»!”

Actrița a mărturisit că tot timpul a căutat ceva special în relațiie pe care le-a avut până acum. 

„Tot timpul am mai căutat un ceva. Adică nu am făcut așa: «Hai, pleacă tu, că eu caut!»

Am așteptat un ceva în relație, dar nu am știut niciodată să spun ce e acel ceva. Cred că poți să iubești cu adevărat după o vârstă, până atunci nu e iubire, e o altfel de iubire.

Cred că înțelegi ce înseamnă iubirea odată cu creșterea în vârstă!”, a mai adăugat Doinița Oancea pentru sursa citată mai sus. 

Citește și: Lidia, fiica lui Vadim Tudor, declarații emoționante despre viața fără tatăl ei: „Mama e în suferință”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 26 mai 2022, 17:39 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience