Lidia, fiica lui Vadim Tudor, declarații emoționante despre viața fără tatăl ei: „Mama e în suferință”

Data publicării:
Sursa foto: Lidia Vadim și Corneliu Vadim/ facebook/ colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Lidia Vadim și Corneliu Vadim/ facebook/ colaj foto

Lidia, fiica lui Vadim Tudor a făcut confesiuni emoționante despre viața fără tatăl ei. Tânăra este îngenuncheată de durere.

Lidia Vadim este devastată de durere, la aproape șapte ani de la moartea tatălui său, Vadim Tudor. Recent, fiica politicianului a făcut convesiuni dureroase despre moartea tatălui său. Vadim Tudor s-a stins din viață pe 14 septembrie 2015, în urma unui infarct miocardic. Lidia a povestit că mama sa își plânge soțul în fiecare zi și nu poate să-și revină după acest șoc. Mai mult decât atât, aceasta a mărturisit că îl visează destul de des pe tatăl său, iar de cele mai multe ori se întâmplă ceva rău, după ce îi apare în vis. Fiica lui Vadim Tudor consideră că acest lucru este un semn de la tatăl său că urmează să se întâmple ceva rău și vrea să o protejeze. 

Lidia, fiica lui Vadim Tudor, declarații emoționante despre viața fără tatăl ei

„Înainte să se întâmple ceva negativ, mama îl visează. Nu îi spune ceva anume, dar îi apare, știe că e acolo. Ne spune: uite, am început să îl visez pe tata, sigur se va întâmpla ceva.La un an după ce a murit, Jeni (n.r.: sora ei) a fost operată de apendicită. Mama îl visase pe Vadim înainte de această operație.Mama este în suferință. Plânge și acum. Cumva, și de dor, dar și pentru că el era un sprijin pentru noi. Dacă ar fi fost în viață, ne-ar fi fost mai ușor să ducem greutățile. Suntem trei femei singure, fără capul familiei. Este mult mai greu””, a declarat Lidia Vadim la Prima TV.

Care a fost cauza morții lui Corneliu Vadim Tudor

Poetul și politicianul Corneliu Vadim Tudor s-a stins din viață în data de 14 septembrie 2015, la vârsta de 65 de ani.  Moartea lui a venit ca un trăznet, cu atât mai mult cu cât politicianul era mereu plin de viață. Cu toate acestea, dacă Corneliu Vadim Tudor, care și-a prevestit moartea după cum a declarat una dintre ficele sale, nu ar fi făcut o greșeală în ceea ce privește regimul de viață ar mai fi trăit și acum.

„Moartea lui Corneliu Vadim Tudor a fost un fenomen natural, adică de așteptat, pentru că el nu dorea să țină regimul respectiv având diabet. Cum era de așteptat, diabetul i-a atacat vasele. Atacând vasele, a ajuns la Spitalul Militar. Corneliu Vadim Tudor era foarte încăpățânat, un mare om de cultură, incontestabil, un talent, dar aici a făcut o greșeală pentru că nu a ținut cont de ce trebuia să facă”, declara specialistul Mircea Ifrim pentru DC NEWS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel