"Nu aveam încredere în mine". Doinița Oancea, despre viața de actor: Orice actor are momente de panică sau de anxietate

Data publicării:
Sursa foto: Doinița Oancea, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Doinița Oancea, Instagram

Doinița Oancea a vorbit despre cariera de actor și despre cum a primit familia ei această veste.

Doinița Oancea este una dintre îndrăgitele actrițe ale cinematografiei românești. Actrița s-a făcut cunoscută în serialul TV "Inimă de Țigan", unde a luat rolul, în urma unui casting, explică ea. Artista spune că nu și-a dorit neapărat să fie în lumina reflectoarelor, dar s-a îndrăgostit de platourile de filmare, imediat ce a pășit pe ele.

"Când am început să filmez! Nu știam până atunci că aș putea face asta, că am talent, că mă pasionează! A fost cu siguranță momentul în care Dumnezeu m-a luat de mână și mi-a arătat ce trebuia să fac (eu neștiind până la momentul respectiv). Am descoperit acum vreo 2 ani că am într-un jurnal o notă de prin liceu în care povesteam o întâmplare și scrisesem “ar trebui să mă fac actriță”. Dar nu a fost o chestie conștientă către care să mă îndrept!", a spus Doinița Oancea, potrivit ego.ro.

Familia actriței nu a fost de acord cu decizia ei

Familia nu a susținut-o la începutul carierei, spune actrița, dar pe parcurs, i-au acceptat decizia.

"Sceptic, cu siguranță! Mai ales familia. Însă m-am dus pe drumul acesta fără să mă mai uit în stânga sau dreapta! Inițial au fost împotrivă, însă, pe parcurs, lucrurile s-au schimbat! Îmi apreciază munca și sunt mândri de mine!", a mai adăugat aceasta.

De ce se teme Doinița Oancea

Această nouă carieră i-a adus și multe frici, pe care a reușit, cu timpul, să le depășească. Totuși, momentele de panică și anxietate mai sunt prezente uneori, spune actrița. Tot cariera de actor a motivat-o să se apuce și de studiile superioare.

"La început, pe toate, că “nu aveam bazele”, că nu aveam încredere în mine, că nu știam ce îmi va aduce pe parcurs. Cel mai teamă, de fapt, îmi era că nu o fac bine. Sunt perfecționistă de felul meu. Nu concep “merge și așa”. De asta, după ce am intrat în această lume nouă pentru mine, am ținut neapărat să urmez și facultatea… ca să am bazele și să pot să mă analizez mai bine!

Cred că orice actor are momente de panică sau de anxietate pe parcursul carierei! Deci da, clar mi s-a întâmplat și mie!", a mai spus Doinița Oancea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel