Ilinca Vandici, noi declarații despre relația sa. Ce nu i-ar ierta prezentatoarea soțului ei: Asta m-ar face să pun capăt căsniciei

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video Youtube/ theXclusive
Descriere foto: Captură video Youtube/ theXclusive

Ilinca Vandici a dezvăluit ce nu i-ar putea ierta soțului ei.

Ilinca Vandici a fost invitată în emisiunea "Detectorul de Minciuni", cu Oana Radu, unde a dezvăluit noi detalii despre relația pe care o are cu soțul ei, dar și despre ce nu i-ar putea ierta acestuia. Mai mult, prezentatoarea TV a vorbit și despre intervențiile estetice pe care le are.

"Bineînțeles. Am intervenție la nivelul sânilor de implant mamar. Botox îmi pun în frunte odată la un an, îmi pun de bun simț. Nu sunt adepta neapărat, pentru că nu simt că am nevoie acum. Cred că acum doi ani de zile mi-am pus și acid în buze, de atunci nu mi-am mai pus, dar light. Nu am nimic împotriva lor, dar nu simt că e cazul pentru mine, sunt bine așa.", a declarat Ilinca Vandici în cadrul emisiunii online.

Ilinca Vandici și soțul ei nu au un cont comun

"Eu îmi cumpăr lucruri din banii pe care îi câștig eu, sunt banii mei, pot să fac ce vreau cu ei. Și lui Andrei îi cumpăr multe cadouri, și copilului. Dacă am nevoie de ceva din partea lui îi cer. Noi nu avem un cont comun. Efectiv e un flux al banilor, dintr-o parte în alta. Nu i-am verificat niciodată conturile soțului meu.", a mai dezvăluit ea.

Ce nu i-ar ierta prezentatoarea soțului ei

Chiar dacă în urmă cu puțin timp, Ilinca Vandici spunea faptul că i-ar putea ierta orice soțului ei, acum aceasta mărturisește că ar exista totuși câteva lucruri peste care nu ar trece.

"Nu îi verific telefonul. Merg pe premisa că dacă vei căuta, mereu vei găsi. E imposibil să nu găsești măcar un like, ceva. Am foarte mare încredere în el, niciodată nu mi-a înșelat încrederea, am acces la telefonul lui, dar nu simt nevoia să îl verific. Mi s-ar părea un semn de neîncredere, și nu este cazul. El e super transparent, îmi răspunde mereu la telefon.

Nu aș ierta violența, asta m-ar face să pun capăt căsniciei. Nu accept asta niciodată. În plus, dacă aș simți că nu sunt respectată, aș renunța la partener.", a dezvăluit prezentatoarea TV.

Ilinca Vandici nu este interesată despre fostele iubite ale lui Andrei

"Nu m-am interesat nici despre fostele lui iubite. La începutul relației noastre, el mi-a spus tot. La a patra întâlnire el mi-a spus că voi fi soția și mama copiilor lui, deși nu mai vreau un copil, chiar într-o biserică. Eu nu l-am crezut, erau lucruri spuse prea devreme.", a mai spus ea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel