„Doamne, câtă dreptate avea mama”. Lecția învățată de Lidia Fecioru și avertismentul pe care îl are pentru cei tineri: „Niciunei generații nu îi lipsește această frază”

Data actualizării: | Data publicării:

Lidia Fecioru a fost invitată în cadrul emisiunii „Pastila de Frumusețe”, de la Spectacola, DC News și DC Medical, unde a vorbit despre lecțiile primite de la mama sa, pe care, inițial le-a ignorat. Ani mai târziu, bioenergoterapeuta a ajuns să-i dea dreptate femeii care i-a dat viață. 

Lidia fecioru spune că odată cu înaintarea în vârstă, extrem de multe persoane și generații își dau seama de cuvintele magice pe care „mama” le spunea în copilărie. Chiar dacă nu avem dorința de a ne asculta părinții la timpul potrivit și punem sub semnul întrebării învățăturile lor, specialista spune că întotdeauna vom ajunge la aceleași vorbe, mai devreme sau mai târziu. 

„Noi toți spunem și eu spun, la rândul meu,  la 60 de ani, spun: „Doamne, câtă dreptate avea mama”, nimic nu trece, totul este repetitiv în ani, în timp, totul se repetă și niciodată nu este diferit. Voi o să spuneți „Doamne, câtă dreptate avea mama”. Când ea spune că trebuie să te căsătorești, să-ți faci o familie, tu îi zici că nu e timpul, că vrei carieră, iar când ajungi la 40 de ani, vezi că nu mai poți să faci un copil, te chinui, te străduiești, mulți bani și te întorci și spui „Doamne, câtă dreptate avea mama. Niciunei generații nu îi lipsește această frază”, a dezvpluit Lidia Fecioru, în emisiunea Pastila de Frumusețe, prezentată de Andreea Cercel.

 

Cum reușește Lidia Fecioru să aibă mereu o energie bună

Chiar dacă viața a trecut-o prin diferite încercări și a supus-o la mai multe încercări, toate aceste experiențe nu au făcut decât să o întărească pe Lidia Fecioru și să o ajute să fie femeia puternică din ziua de astăzi. Mai mult, bioenergoterapeut nu s-a lăsat „pradă” acestor conflicte interioare și a știut mereu să iasă cu zâmbetul pe buze din orice situație negativă, iar acesta este unul dintre secretele sale pentru o viață cât mai pozitivă și fericită. 

„Eu am energie bună pentru că nu mă blochez în lucrurile mici. Dacă ieri am avut o zi proastă și poate nu mi-a mers ceva ce mi-am pus eu în plan sau dacă am fost refuzată cu ceva, eu nu stau acum să plâng 100 de ani că vezi Doamne ce fac eu, am dat greș. La institutul creierului, la Moscova, la facultate, aveam o profesoară care spunea așa: „Eu întotdeauna voi paria pe copiii care iau și câte o nota 2, nu numai pe cei de nota 10. Spunea că cel care ia și 2, acela mereu își va îndrepta nota, adică el mereu va fi inventiv, va vrea să miște, unul de nota 10, când va lua un 2, s-a dărâmat. Am învățat chestiunea asta, e o formă de viață până la urmă.”, a continuat aceasta.

„În spatele unui caracter puternic întotdeauna vei găsi cele mai mari dezamăgiri”


Pozitivismul nu ne guvernează mereu viața, însă multe persoane poartă uneori măști, pentru a arăta tuturor faptul că viața lor este ideală, spune Lidia Fecioru. Acest lucru este făcut din cauza presiunilor exterioare, clarifică specialista, care spune că multe persoane se tem să nu fie rănite sau bârfite de cei cunoscuți.

„Atunci e mult mai ușor să treci peste dezamăgiri, pentru că în spatele unui caracter puternic întotdeauna vei găsi cele mai mari dezamăgiri. Sunt de multe ori măștile pe care ni le punem special pentru a nu fi răniți, bârfiți, de a nu le da oamenilor ocazia să se bucure că nu ești așa cum vrei ei să te vadă, în genunchi.”, ne-a mai spus Lidia Fecioru.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel