Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, relatat în presa din Italia. Ce declarații a făcut impresara

Data actualizării: | Data publicării:
Anamaria Prodan/ captura foto La Maruta
Descriere foto: Anamaria Prodan/ captura foto La Maruta

Anamaria Prodan a oferit declarații surprinzătoare presei din Italia. Ce spune impresara despre infidelitățile soțului ei?

Vestea că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează a șocat o lume întreagă. Ba mai mult presa internațională a relatat despre acest subiect. Chiar dacă sexy-impresara a vrut să dezmintă aceste informații și să îl convingă pe antrenor să se întoarcă la ea, iată că acum situația este mai clară ca niciodată. 


"A fost o situație foarte complicată, sunt și copii la mijloc. Copiii mei au peste 20 de ani, dar e o situație jenantă, pentru că noi suntem celebri în România. Iar rușinea adusă asupra familiei de fostul meu soț a dus la o situație intolerabilă”, a spus Anamaria Prodan pentru Tuttomercatoweb.


Anamaria Prodan a recunoscut că este în plin proces de divorț și a dat chiar un interviu pentru presa din Italia în care a vorbit despre infidelitățile soțului ei cu o femeie de doar 28 de ani. 


”E greu de gestionat situația. Mă sună tot felul de oameni din lumea fotbalului. Am muncit mult să-l fac cunoscut pe fostul meu soț. Nu cunoștea pe nimeni până nu am apărut eu. M-a înșelat cu o femeie de 28 de ani și asta știu și copiii mei, au citit pe internet. Eu nu am vrut ca informațiile astea să ajungă la ei", a mai spus ea în presa din Italia.


Laurențiu Reghecampf urmează să devină tată pentru a treia oară. Corina Caciuc va aduce pe lume un băiețel în luna mai a anului viitor. 


”Eu nu postez mesaje legate de mine și de Laurențiu, întrucât îmi place să fiu discretă, așa cum e și Laur. Nicio poveste de iubire nu este zgomotoasă, nu se poartă pe rețelele sociale, ci în liniște. Atât cât se poate, desigur, având în vedere notorietatea de care beneficiază Laurențiu. Nu mi-am făcut niciodată un scop din aparițiile în spațiul public. Tot ce mă interesează în acest moment sunt Laurențiu și sarcina cu care m-a binecuvântat Dumnezeu și pe care vreau să trec cu bine”, a mărturisit Corina Bilcon pentru CANCAN.RO

 

Citește și: Alexandra Stan, MOTIVUL pentru care a divorțat la doar câteva luni de la nuntă: „Era toxic ce se întâmpla”

 

Roxana Vancea a născut. Vedeta a devenit mămică de băiețel: „Dragoste la prima vedere” /FOTO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel