Roxana Vancea a născut. Vedeta a devenit mămică de băiețel: „Dragoste la prima vedere” /FOTO

Data actualizării: | Data publicării:

Roxana Vancea a devenit mămică pentru prima oară chiar în această dimineață. Ce fotografie emoționantă a publicat aceasta imediat după fericitul eveniment?

Roxana Vancea a devenit mămică pentru prima oară chiar în această dimineață. Vedeta a adus pe lume un băiețel, iar vestea a dat-o chiar ea pe rețelele de socializare, acolo unde a postat o fotografie emoționantă cu mânuța bebelușului. 


Roxana Vancea și Dragoș Paiu s-au căsătorit la finalul anului 2019, în cadrul unui eveniment discret, ținut departe de lumina reflectoarelor. Vedeta nu credea în căsătorie înainte de a-l cunoaște pe antrenorul de fitness și nici nu se evedea mămică. Dragoș Paiu mai are un băiețel din fosta căsnicie, iar Roxana a fost mereu prezentă în creșterea și educarea micuțului Milan. 

 

 


Roxana Vancea s-a îngrășat doar câteva kilograme pe timpul sarcinii. Cum s-a menținut vedeta într-o formă fizică de invidiat


Roxana Vancea cântărea doar 51 de kilograme în ultima lună de sarcină și nu s-a îngrășat deloc. A luat doar 4 kilograme în 37 de săptămâni și este foarte mândră de reușita ei. Vedeta spunea că nu s-a abținut de la nimic, dar a avut grijă să facă mișcare cel puțin o oră pe zi. Roxana Vancea spune că nu a stat deloc toată sarcina și a fost foarte activă, în plus nu a avut dureri și spune că nici nu a simțit sarcina prea mult.


''Nu mă simt însărcinată, n-am simțit până acum, sper să nu simt nici în astea trei săptămâni pe care le mai am. Aveam vreo 60 de centimetri în talie înainte de a rămâne însărcinată, acum am 85 de centimetri, la 35 de săptămâni. Am mâncat, dar deloc dulciuri. Am pus doar cinci kilograme, am 52 de kilograme acum, din care peste 2 kilograme are bebelușul. Am cumparat chestii pentru bebe. Nu am emoții sunt mai mult curioasă, dar mama și soacra abia așteaptă să nasc să mă ajute'', a declarat Roxana Vancea, potrivit spynews.ro

 

Chiar dacă nu a avut parte de simptome incomode, Roxana Vancea spune însă că a fost un pic mai sensibilă și a plâns mai mult decît de obicei. În rest, nu știe ce sunt alea grețuri, vărsături sau dureri. 


„Am o sarcină destul de ușoară. Nu m-am confruntat nici cu stări de greață, nici cu dureri, nici cu anxietăți. Am fost mai sensibilă, dar am încercat să nu îl copleșesc pe Dragoș cu asta. Spre exemplu, atunci când Milan pleca de la noi, îmi reveneam foarte greu. Nu-mi mai trebuia nimic și plângeam foarte des. În rest, am putut să gestionez cam tot ce am simțit și să nu mă las afectată de nimic”, a declarat Roxana vancea pentru revista VIVA.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience