Alexandra Stan, MOTIVUL pentru care a divorțat la doar câteva luni de la nuntă: „Era toxic ce se întâmpla”

Data publicării:
Alexandra Stan și Emanuel, captura foto Instagram
Descriere foto: Alexandra Stan și Emanuel, captura foto Instagram

Alexandra Stan și Emanuel Necatu au divorțat la câteva luni de la nuntă. Abia acum vedeta a dezvăluit care a fost motivul real. 

Alexandra Stan și Emanuel s-au cunoscut în urmă cu câteva luni și nu a durat prea mult până au spus „DA” în fața ofițerului de stare civilă. Artista a confirmat divorțul de Emanul Necatu,  în cadrul emisiunii ‘Neatza cu Răzvan și Dani. Vedeta nu a dezvăluit atunci care a fost motivul care a dus la despărțire.  A precizat doar că în ultima vreme „s-au întâmplat multe'.

„Dani Oțil: Cum e măritată?

Alexandra Stan: Păi nu mai sunt măritată, n-ai văzut? Am divorțat.

Dani Oțil: Când?

Alexandra Stan: Tu ai lag, frate, deci pe bune… Zici că ți-a mâncat ție copilul neuronii.

Dani Oțil: Când am avut timp? Când am avut timp că abia ne-am…?

Alexandra Stan: Știu, dar s-au întâmplat multe. Eu sunt pe fast forward (n.r. pe redepe înainte), ca japonezii.

Dani Oțil: Sper că nu mă treceți la o gafă, n-am știut. De unde să știu? Pe vremuri venea la noi la restaurant, ne povestea ce pățește, ce nu pățește, vorbeam de mâță, aveam alte discuții. După aia câteva luni a dispărut din motive de para casar și acum na…

Alexandra Stan: Ja no stoi mas casada, soi divorciada. (n.r. – nu mai sunt căsătorită, sunt divorțată)”, așa a arătat prima parte a dialogului dintre ei.


Invitată în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D, Alexandra Stan a dezvăluit că decizia de a divorța a fost luată de comun acord. Artista susține că s-au grăbit atunci când au decis să meargă în fața altarului, iar ea a confundat ajutorul dat de Emanuel pentru a trece peste o perioadă mai dificilă, cu începutul unei povești de dragoste care ar fi trebuit să reziste până la adânci bătrâneți. 


„Nu zic că nu trebuia să fac asta, dar chiar nu cred că trebuia să fac asta, nu trebuia să ne grăbim. În primul rând, trebuia să stăm să ne cunoaștem mai bine. Ne-am cunoscut printr-o prietenă. Eu aveam nevoie de cineva care să mă ajute să trec peste anumite momente, mai ales că era o perioadă sensibilă pentru mine.


Murise Hercules, motanul meu, și mă simțisem așa blocată. Nu știam încotro s-o iau. Eram debusolată. M-a ajutat să mă regăsesc doar că eu am confundat ajutorul ăsta”, a povestit Alexandra Stan la „Teo Show”. 


Chiar dacă au încercat amândoi să își salveze căsnicia, deja existau prea multe certuri și spune artista, relația devenise deja toxică. 


„Cumva am încercat amândoi. A fost o perioadă în care știam amândoi că nu e ok, intrasem amândoi într-un punct în care ne certam din orice, adică era toxic ce se întâmpla.


Și știam amândoi că nu e ok, dar trăgeam amândoi cu dinții până când am ajuns cumva la concluzia asta împreună. Adică să nu crezi că a fost unul care a zis gata, iar celălalt s-a rugat. A fost o decizie comună”, mai transmis ea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel