Divorț neașteptat la Hollywood! Kevin Costner și soția sa își spun „adio”, după 19 ani de căsnicie. Care este motivul invocat de Christine Baumgartner

Data publicării:
Kevin Costner și Christine Baumgartner, captură video Youtube/ E! News
Descriere foto: Kevin Costner și Christine Baumgartner, captură video Youtube/ E! News

Kevin Costner și Christine Baumgartner au decis să meargă pe drumuri separate, după 19 ani de căsnicie. 

Un divorț neașteptat lovește lumea mondenă internațională. Kevin Costner și soția sa, Christine Baumgartner, au anunțat că merg pe drumuri separate, după 19 ani de căsnicie. 

Într-o declarație neașteptată oferită recent pentru CNN, reprezentantul actorului, Arnold Robinson, a declarat că "circumstanțe independente de voința lui Kevin Costner s-au petrecut și au dus la faptul acesta a trebuit să-și asume divorțul de soția sa". Mai mult, bărbatul le-a cerut fanilor, dar și presei ca intimitatea cuplului, dar și a copiilor lor să fie respectată în această perioadă dificilă.

Citește și: Michael J. Fox, diagnosticat cu Parkinson, apariție rară: "Boala e din ce în ce mai grea. Nu voi prinde 80 de ani”

Kevin Costner și soția sa sunt căsătoriți din 2004

Starul din "Dances with Wolves" s-a căsătorit cu Christine Baumgartner, un designer de genți și fost model, în Colorado, în 2004. Cei doi s-au cunoscut inițial pe un teren de golf, iar ani mai târziu s-au reîntâlnit la deschiderea unui restaurant.

Cei doi au împreună și trei copii, iar Kevin Costner mai are încă alți patru copii din relații anterioare, inclusiv cu prima sa soție, Cindy Silva, cu care a fost căsătorit între anii 1978 și 1994.

În februarie, la o lună după ce celebrul actor de la Hollywood a câștigat un Glob de Aur pentru prestația sa din "Yellowstone", el a adus-o în discuție pe rețelele de socializare și pe soția sa, care a avut un rol important la celebrarea reușitei sale.

VEZI și: David Beckham suferă de o tulburare rară. Ce face după ce adoarme Victoria Beckham: „Știu, e ciudat. Nu sunt sigur că soția mea apreciază acest lucru”

Care ar fi principalul motiv al divorțului

Potrivit dailymail, Kevin Costner a fost fotografiat recent purtând verigheta, în timp ce îmbrățișa două femei în Las Vegas, cu doar o zi înainte ca soția sa să ceară divorțul, aceasta fiind cea care a inițiat totul.

Surse din apropierea cuplului spun că despărțirea se datorează unor diferențe de opinie, femeia cerându-i starului în mai multe rânduri să-și mai elibereze programul, pentru  petrece timp cu familie. În acest sens, Baumgartner a cerut custodia comună a celor trei copii ai lor - Cayden, 15 ani, Hayes, 14 ani, și Grace, 12 ani. 

Citește și: Bruce Willis şi Demi Moore au devenit bunici. Fiica lor a născut acasă o fetiță perfect sănătoasă: „Suntem o familie atât de mare în acest moment”

Nu este prima despărțire prin care trece cuplul de la Hollywood

Nu este însă prima despărțire prin care trece cuplul celebru. Cei doi au mai avut un astfel de moment de cumpănă, pentru scurt timp însă, în 2003, când Christine Baumgartner dorea să aibă copii, iar Kevin Costner nu era sigur dacă și-ar dori și mai mulți urmași, decât avea până în acel moment. Cu toate acestea, cei doi s-au împăcat în cele din urmă și s-au căsătorit în Aspen, Colorado, în 2004, familia lor fiind completată de cei trei copii.

Acesta este al doilea divorț prin care trece actorul american, în vârstă de 68 de ani. Starul din "Dances With Wolves" a fost căsătorit anterior cu Cindy Silva. Căsnicia lor de 16 ani s-a încheiat în 1994 și, potrivit Forbes, divorțul a fost unul dintre cele mai costisitoare din istoria Hollywood-ului, Silva primind o înțelegere estimată la 80 de milioane de dolari.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel