David Beckham suferă de o tulburare rară. Ce face după ce adoarme Victoria Beckham: „Știu, e ciudat. Nu sunt sigur că soția mea apreciază acest lucru”

Data actualizării: | Data publicării:

David Beckham face o dezvăluire neașteptată în noul său documentar Netflix.

David Beckham ne va permite o incursiune în viața sa în viitorul său documentar Netflix.

Serialul în mai multe părți va fi lansat la sfârșitul acestui an, iar primul clip a fost difuzat în timpul unui eveniment Netflix See What's Next la care a participat Metro.co.uk.

Accesul intim pe care gigantul de streaming l-a acordat legendei sportive este clar din primul conținut, deoarece îl vedem pe David discutând despre rutina sa de curățenie în timp ce se află în conacul londonez al familiei Beckham.

David Beckham suferă de OCD (tulburare obsesiv-compulsivă)

Când echipa de filmare întreabă de ce bucătăria este atât de impecabil de curată, David explică: "O curăț atât de bine, încât nu sunt sigur că soția mea apreciază acest lucru atât de mult, sincer să fiu.

"Faptul că atunci când toată lumea este în pat, eu mă duc să curăț lumânările, să aprind luminile la poziția corectă, să mă asigur că totul este în ordine.

El explică faptul că are o problemă specială cu lumânările: "Eu tai fitilul lumânării, curăț sticla, asta e ceea ce urăsc cel mai mult, fumul din interiorul unei lumânări... Știu, e ciudat".

Victoria, în vârstă de 49 de ani, spune despre soțul ei că este 'atât de perfect' înainte de a pleca la o clinică de înfrumusețare. David spune în fața camerelor de filmat că soția sa este 'atât de sarcastică'.

Fostul căpitan al naționalei Angliei a fost anterior deschis în legătură cu OCD-ul său (tulburare obsesiv-compulsivă), care este descrisă de NHS ca fiind o 'afecțiune mentală în care o persoană are gânduri obsesive și comportamente compulsive'.

'Am această tulburare în care trebuie să am totul în linie dreaptă sau totul trebuie să fie în perechi'.

Îmi pun dozele de suc în frigider, iar dacă este una în plus, atunci o pun în alt dulap, undeva în altă parte', a explicat el pentru Daily Mail.

'Mă duc într-o cameră de hotel și, înainte de a mă relaxa, trebuie să mut toate pliantele și toate cărțile și să le pun într-un sertar'.


Sinopsisul pentru documentarul lui David Beckham ne spune că emisiunea 'va merge dincolo de strălucirea starului pentru a explora începuturile umile ale lui Beckham în clasa muncitoare din estul Londrei, precum și impulsul și determinarea care l-au condus să devină unul dintre cei mai recunoscuți și mai cercetați sportivi din toate timpurile'.

Filmul va include imagini de arhivă personală inedite din întreaga sa viață, momente de actualitate din zilele noastre, precum și interviuri cu familia, prietenii și personalități ale fotbalului, printre care Rio Ferdinand.

Documentarul David Beckham va putea fi vizionat pe Netflix în cursul acestui an.


Ce este Tulburarea Obsesiv Compulsivă?

NHS descrie OCD ca fiind "o afecțiune de sănătate mintală în care o persoană are gânduri obsesive și comportamente compulsive".

OCD poate afecta bărbații, femeile și copiii, iar cel mai frecvent începe în jurul pubertății și la începutul vârstei adulte. Acesta poate fi cauzat de evenimente de viață, de istoricul familial, de un nivel mai ridicat de serotonină în creier și de personalități meticuloase.

Poate fi angoasant și poate interfera semnificativ cu viața persoanei care suferă de acest sindrom, dar tratamentul - terapie prin discuții, adesea terapie cognitiv-comportamentală, sau medicamente - pot ajuta.

Simptomele sunt "gânduri obsesive frecvente și comportamente compulsive".

'O obsesie este un gând, o imagine sau un îndemn nedorit și neplăcut care îți intră în mod repetat în minte, provocând sentimente de anxietate, dezgust sau neliniște.

O constrângere este un comportament repetitiv sau un act mental pe care simțiți că trebuie să îl faceți pentru a ușura temporar sentimentele neplăcute provocate de gândul obsesiv.

De exemplu, cineva cu o teamă obsesivă de a fi jefuit poate simți că trebuie să verifice de mai multe ori dacă toate ferestrele și ușile sunt încuiate înainte de a putea ieși din casă'.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel