Divorț de proporții în showbiz. Cine este vedeta care a zguduit scena mondenității: „Suntem la începutul divorțului”

Data publicării:
Sursă foto: Facebook, Instagram/ Florin Budnaru, Oana_daniela_ionita
Descriere foto: Sursă foto: Facebook, Instagram/ Florin Budnaru, Oana_daniela_ionita

Ar fi făcut 10 ani de relație, dar destinul le-a arătat o altă direcție, întrucât Oana Ioniță și soțul ei au decis să meargă pe drumuri separate.

Oana Ioniță este una dintre cele mai apreciate dintre „bebelușe”, iar vedeta știe cum să capteze privirile, dar și inimile publicului. Din păcate, fanii sunt nevoiți să-i fie aproape și în aceste moment mai grele, așa cum i-au fost și înainte. Vedeta demonstrează mai multe trăsături de caracter, precum sensibilitate, empatie și nu numai.

Este abia începutul

Oana Ioniță  a avut parte de o situație foarte tristă, și anume divorțul de soțul său. Aceștia au luat decizia tristă încă de la finele anului 2022, așteptând o pronunțare în acest sens. De asemenea, cei doi ar fi făcut în acest an 10 ani de relație, detaliu care întristează și mai mult decizia celor doi. Ce este și mai grav este faptul că copiii celor doi vor fi pe ordinea de zi a instanței, când Tribunalul va trebui să decidă termenii în care vor rămâne părinții cu copiii lor.

„Suntem la începutul divorţului. Am luat hotărârea la sfârşitul anului trecut şi vom aştepta să vedem cum se desfăşoară tot procesul. Detaliile vor fi analizate, iar hotărârile le va lua tribunalul.”, a spus aceasta potrivit Spynews.

Ar putea să te intereseze și: Bebelușa Oana Ioniță a trecut prin două operații grele: „Orice boală pe care o avem este din cauza unei probleme personale în subconștient”

Custodia- în așteptarea verdictului instanței

Vedeta a șocat fanii cu vestea pe care a dat-o, mai ales că cei doi stau împreună de când au hotărât divorțul. Mai întâi așteaptă decizia în privința căsătoriei, după care custodia copiilor este următoarea care va fi judecată de instanță.

„Noi am început divorţul, probabil se va continua cu custodia copilului, apoi traseul pe care îl are în mod normal un divorţ. Noi locuim împreună. Copiii locuiesc cu noi”, a mărturisit Oana Ioniță, pentru Spynews.ro.

Un subiect conex este: Ruptura de menisc: ce este și cum se manifestă. Oana Ioniță, operată de două ori la același genunchi: Știi cum e cu karma, eu cred foarte mult în asta

Colaborează în casă, pentru copii

După asemenea experiență, Oana Ioniță a încetat orice afacere comună sau plan pe care l-a făcut în legătură cu tenorul Florin Budnaru. Aceasta transmite și câteva detalii despre motivele despărțirii. Cu toate acestea, fiind o sufletistă convinsă, Oana consideră că trebuie să colaboreze cu tatăl copiilor pentru binele celor doi micuți.

„Nu ne-am mai înţeles. Noi anul acesta am fi împlinit 10 ani de căsătorie şi lucrurile nu au mai funcţionat între noi. Dar e important să colaborăm pentru binele copiilor.”, a mai adăugat artista pentru Spynews.

După cum s-a precizat, planul profesional al celor doi este în zona de ”finish„, iar fiecare își urmează cariera cu proiecte diferite.

„Nu, pe plan profesional suntem separaţi, adică eu am şcoala de dans şi academia de dans şi el are proiectele pe care le desfăşoară la operetă. Nu mai colaborăm nici din punct de vedere al job-ului, fiecare are altă direcţie”, a mai spus Oana Ioniță, potrivit sursei citate.

Te-ar putea interesa și:  Bebelușa Oana Ioniță, operată de urgență la picior. Cum se simte acum: „Timp de zece zile nu am voie...”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel