Bebelușa Oana Ioniță a trecut prin două operații grele: „Orice boală pe care o avem este din cauza unei probleme personale în subconștient”

Data actualizării: | Data publicării:

Oana Ioniță, fosta bebelușă de la Cronica Cârcotașilor, a fost operată de două ori, la același genunchi, în ultimele 6 luni. 

Bebelușa Oana se recuperează acum după cele două operații. Sportivă, dansatoare, coregraf, vedeta a ajuns pe mâna medicilor, de două ori, cu aceeași problemă. Mai precis, meniscul.

„După o cădere din neatenție pe gheață (ghinion sau karma), a trebuit să fac a doua intervenție pe același menisc. Privesc optimista spre o recuperare cat mai rapida si corecta. Abia aștept sa ma întorc în sala de dans!”

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Oana Daniela Ionita (@oana_daniela_ionita)

 

Oana Ioniță a fost operată de două ori la același menisc și spune că sursa problemelor ei de sănătate este de natură spirituală. 

„M-am operat de două ori pe același menisc. Se zice că asta are legătură cu partea masculină într-o relație și se spune că ai o problemă în a înainta într-o anumită problemă și te blochezi. Ai niște blocaje', a declarat Oana Ioniță, pentru viva.ro.

Bebelușa nu crede în coincidențe

Mai mult vedeta susține că nu este o coincidență faptul că s-a confruntat cu aceeași problemă. Cea de a doua operație a fost mai ușoară, totuși, iar recuperarea mai simplă. 

„Da, nu a fost o coincidență să mă operez de două ori. Lucrurile nu se întâmplă în viață din senin, ci se întâmplă cu un motiv anume. La prima operație, s-au intensificat niște probleme mai vechi, pe care le-am avut din cauza sportului pe care îl practic de atâția ani. M-am apucat să fac niște mișcări mai dificile pe genunchi, pe care le făceam înainte, la 20 de ani. Dar pe atunci nu se întâmpla nimic, iar acum m-am accidentat', a mai declarat Oana Ioniță.

 

Oana Ioniță: 'Cred că orice boală pe care o avem și orice problemă este din cauza…'

De asemenea, bebelușa afirmă că problemele ei de sănătate au la bază problemele stocate în subconștient.

„Dau vina pe o situație, pe faptul că sunt și niște lucruri pe care trebuie să le rezolv eu cu mine. Cred că orice boală pe care o avem și orice problemă pe care o avem este din cauza unei probleme personale în subconștient. Este o problemă pe care o avem noi cu noi. Niciun accident nu se întâmplă, dacă nu karma sau soarta nu decide asta. Sunt lucruri pe care le mai organizăm și le mai putem controla și noi, dar cu puterea gândului', a mai mărturisit, pentru viva.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel