Discuții în familia lui Codin Maticiuc. Actorul nu prea dă pe acasă: „Nevastă-mea nu e de acord”. Cum se descurcă Ana Pandeli cu cei trei copii

Data publicării:

Codin Mariciuc a devenit tată, pentru a doua oară, în urmă cu câteva luni. Actorul și Ana Pandeli mai au o fiică, pe Smaranda, Ana mai are un băiețel, dintr-o relație anterioară. 

Codn Maticiuc spune că deși trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa, simte că jonglează „cu portocale”, încercând să împace cariera, viața de familie și activitățile caritabile. De partea cealaltă, Ana Pandeli, proaspătă mămică, se ocupă exclusiv de creșterea celor trei copii și are o mulțime de reproșuri la adresa partenerului său. 

O dată cu nașterea Ilincăi, micuța Smaranda, prima fiică a actorului, nu a mai fost în centrul atenției, bebelușul având mai multe nevoi, punându-i astfel în dificultate pe Codin și Ana, care nu mai știu cum să se împartă între cele două fetițe. 

„Foarte greu e, o băgăm foarte mult în seamă, chiar un pic exagerat, mai ales când e Ilinca în cameră avem grijă să o luăm foarte mult în brațe, să-i vorbim foarte mult despre situația asta. E imposibil să previi cu totul și să îndepărtezi această situație, dar uite cât de cât reușim”, a spus Maticiuc pentru Impact. 

VEZI ȘI: Codin Maticiuc, rol de interlop în serialul Clanul. Și-a făcut „pregătirea” pe lângă Nuțu Cămătaru: „Eu am stat pe lângă el cinci ani” https://www.spectacola.ro/codin-maticiuc-rol-de-interlop-in-serialul-clanul-si-a-facut-pregatirea-langa-nutu-camataru-eu-am-stat-pe-langa-el-cinci-ani_22470.html 

Reproșuri din partea partenerei


Faptul că se implică în mai multe proiecte, cum ar fi serialul Clanul, afacerile pe care le conduce, dar și acțiunile caritabile, îi provoacă actorului diverse discuții în cuplu, partenera sa simțindu-se neglijată. 

„Eu consider că reușesc cumva să țin toate aceste mingi în aer. Ai văzut un băiat care ține niște portocale în aer? Știi cum face? O atinge pe una un pic și o aruncă, atât, nu are timp să stea cu ea, o ia, o aruncă, cât să o ia pe următoarea.

Cam ăsta e și sistemul meu, sistem cu care nu e de acord nevastă-mea, zice că nu stau destul pe acasă, că fetele, că nu mă ocup destul”, a declarat, pentru impact.ro, Codin Maticiuc.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de anapandeli (@pandeliana)

Cuplul are trei copii

Pe lângă cele două fiice ale cuplului, Codin și Ana îl cresc împreună și pe fiul acesteia dintr-o relație anterioară. Actorul mărturisește că deși au bone și bunici care îi ajută, partenera sa preferă să se implice în tot ce ține de creșterea copiilor.

 „Avem bone, bunici, tot. Suntem cu ajutoare multe, doar că ea e foarte implicată și stă tot timpul, nu există un moment aproape al zilei, aproape exagerat. Rar, nu știu, se duce la sală și atât, în rest stă cu fetele, nonstop, chiar dacă este ajutată, cu două oricum e greu spre imposibil, dar e și ea acolo tot timpul”, a mai dezvăluit Codin Maticiuc.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel