Directorul Teatrului Nottara, despre situația actorilor: Nu avem ce discuta cu ei

Data publicării:
Unsplash.com/autor Kyle Head
Descriere foto: Unsplash.com/autor Kyle Head

Directorul Teatrului Nottara, Marilena Țepuș, a vorbit despre situația în care se află actorii.

Într-o intervenție la știrile orei 09:00, la Antena 3, directorul Teatrului Nottara, Marilena Țepuș, a vorbit despre situația în care se află actorii. Iată ce a spus:

„După cum se știe, la noi, ba se închid, ba se deschid. Joi s-au deschis și au dat voie să jucăm cu 30% grad de ocupare al sălilor de spectacole. Avem o premieră sâmbăta viitoare și o aniversare, a lui Mihai Ispirescu. Probabil nu vom apuca să o avem, deși trebuia să fie din martie.

Aceste bâlbâieli ale decidenților ne costă foarte mult. Și nu ne costă doar în bani, ne costă mai ales în spectatori. În a avea contact cu ei, seriozitate cu ei. Noi ba punem biletele la vânzare, ba le dăm banii înapoi. Poate că e nevoie să se facă o strategie la nivel național, pentru că se pare că nu vom scăpa prea curând de această molimă și poate că ar trebui să știm cu toții ce avem de făcut, măcar pe o lună“, a declarat Marilena Țepuș.

Citește continuarea pe DC NewsGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Teatru - Opera


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel