Dinu Maxer a cerut-o în căsătorie pe Magdalena Chihaia! Cum arată inelul de logodnă / Video

Data publicării:
Magdalena Chihaia și Dinu Maxer, Spectacola
Descriere foto: Magdalena Chihaia și Dinu Maxer, Spectacola

Dinu Maxer a cerut-o în căsătorie pe Magdalena Chihaia, într-un cadru de poveste, în timpul unei vacanțe în Italia. Artistul a pregătit în detaliu momentul pentru a-i adresa iubitei lui întrebarea mult așteptată.

Dinu Maxer și Magdalena Chihaia sunt mai fericiți ca niciodată! Mâine, 11 iunie, cei doi împlinesc un an de relație, iar cu această ocazie, artistul a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, într-un cadru de vis. Momentul a fost unul cu totul emoționant.

Dinu Maxer a cerut-o în căsătorie pe Magdalena Chihaia! Cum arată inelul de logodnă

Dinu Maxer și Magdalena Chihaia se plimbau cu gondola în momentul în care artistul i-a adresat marea întrebare și i-a pus inelul pe deget. Vizibil emoționată și fericită, coregrafa a acceptat propunerea cu inima deschisă, spunând din tot sufletul marele „DA”.

Cei doi au împărtășit vestea cu fanii lor pe rețelele sociale, unde au primit numeroase felicitări. În videoclipul postat de artist pe pagina sa de Instagram, Magdalena Chihaia a fost îmbrăcată ca o adevărată prințesă pe valurile mării din Veneția.

„Vrei sa fim împreună de acum încolo în gondola iubirii pe valurile vieții?”, a întrebat-o Dinu Maxer pe iubita sa.
„DA!”, a răspuns Magdalena Chihaia vizibil emoționată.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Dinu Maxer (@dinumaxer)

Fanii i-au felicititat pe cei doi

Mesajele din partea internauților nu au întârziat să apară. „Sunt bucuroasă pentru Dinu. Merită să fie fericit din nou! Felicitări dragilor, să fie într-un ceas bun”; „Ce frumos. Să fie într-un ceas bun, felicitări dragilor”„Felicitări! Să fie într-un ceas bun și să vă iubiți toată viața și dincolo de ea! Pupici”; „Felicitări! Să fie într-un ceas bun!”; „Casă de piatră, să fiți fericiți”; „Felicitări! Să fie într-un ceas bun!”; „Sa fiți fericiți!”; „Felicitări, bunul Dumnezeu să vă binecuvânteze!”; „Ce bine seamănă! Le doresc sa își împlinească visele împreună”, sunt doar unele dintre comentariile lăsate de fani la postarea lui Dinu Maxer.

Te-ar putea interesa și: Mihai Morar și soția lui, Gabriela, au împlinit 18 ani de căsnicie: „Filmul continuă”. Cum arătau în ziua în care s-au căsătorit

Dinu Maxer nu este de acord ca Magdalena Chihaia să treacă pe numele său, după căsătorie

Într-un interviu pentru Wownews, Dinu Maxer a mărturisit recent că Magdalena Chihaia nu va lua numele său de familie după ce se căsătoresc. Artistul a mărturisit că viitoarea sa soție are deja un nume celebru, motiv pentru care și-l va păstra și în acte.

„Magda nu are de ce să preia niciun nume de familie, pentru că ea are deja un nume celebru. Ca și actriță, în zona comercială, este un nume, eu o văzusem înainte să o cunosc fizic. Faptul că noi ne-am cunoscut la o petrecere a fost o întâmplare, a fost mâna destinului. Părerea mea e că ar fi o greșeală să-și schimbe numele. Depind foarte mulți factori (n.r. dacă mai face nuntă), eu cântăresc foarte mult, nu e vorba de sentimente, ci de celelalte rațiuni care decid. O calculez foarte bine și e vorba și de plăcerea momentului, nu vreau să-l proiectez”, a spus Dinu Macer într-un interviu acordat recent pentru Wownews.

Te-ar putea interesa și: Iancu Sterp, acuzații grave la adresa lui Zanni! Câștigătorul Survivor All Stars ar fi primit mâncare și ar fi avut telefon mobil în Republica Dominicană



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel