Dinu Maxer nu vrea să o mai vadă pe fosta soție, după divorț: „Nu este necesar să ne întâlnim”. Artistul și Deea locuiesc în același bloc

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/WOWnews. Sursă foto: Instagram/Dinu Maxer
Descriere foto: Captură video: YouTube/WOWnews. Sursă foto: Instagram/Dinu Maxer

După divorț, relația dintre Dinu Maxer și fosta sa soție pare să se fi răcit definitiv. Artistul a dezvăluit într-un interviu că nu mai consideră necesar să se întâlnească cu Deea, chiar dacă locuiesc în același bloc. 

Deea și Dinu Maxer au format unul dintre cele apreciate și longevive cupluri din showbiz-ul românesc. La începutul anului trecut, după 18 ani de relație, cei doi au decis, de comun acord, să divorțeze și să meargă pe drumuri separate. Deea Maxer și-a găsit fericirea în brațele lui Robert, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste, iar Dinu este mai fericit ca niciodată alături de Magdalena Chihaia. Chiar dacă cei doi se află în alte relații, comunică pentru a stabili programul copiilor. Maysa locuiește acum cu mama sa, iar Andreas cu tatăl.

Dinu Maxer nu vrea să o mai vadă pe fosta soție, după divorț: „Nu este necesar să ne întâlnim”. Artistul și Deea locuiesc în același bloc

Într-un interviu pentru Wownews, Dinu Maxer a vorbit despre viața de după divorț. Deși s-au despărțit de mai bine de un an, cei doi au rămas vecini, având în vedere că locuiesc în același bloc. Artistul a mărturisit însă că nu interacționează prea des cu fosta soție și că totul s-a terminat în momentul divorțului. Din acest motiv, artistul susține că nu mai are sens să se întâlnească cu ea.

El a recunoscut că a trecut printr-o perioadă grea după separarea de mama copiilor săi, dar cu timpul a ajuns la concluzia că există viață și după divorț, și una chiar foarte frumoasă. Dinu Maxer a mărturisit că nu este necesar să o vadă pe fosta soție, pentru că Andreas se poate duce și singur la mama lui, iar Maysa poate veni la el, având în vedere că locuiesc în același bloc.

„Apropierea cu Deea este neimportantă. Dacă locuiește la 5 km și trebuie să mă duc până acolo sau cobor 3 etaje, este același lucru. Tot te întâlnești cu persoana respectivă. Ba dimpotrivă, stând aici, nu este necesar să ne întâlnim, copiii pot să urce și să coboare singuri.

Punctul s-a pus exact odată cu divorțul. Nu a fost un punct și virgulă. A fost perioada grea până la punct, după care lucrurile m-au surprins plăcut. Eu am zis că există viață după divorț și una foarte frumoasă. Nu mă așteptam”, a mărturisit Dinu Maxer pentru Wownews.

Dinu Maxer a dat cărțile pe față. Ce relație are cu foștii socrii, după ce tatăl Deei a mărturisit public că fiica sa a scăpat de un chin după divorț

La începutul acestui an, tatăl Deei Maxer a avut câteva reproșuri la adresa fostului său ginere. Acesta a mărturisit public că fiica sa a scăpat de un chin după divorț. (VEZI DETALII AICI) Cu toate acestea, artistul susține că au rămas în relații normale.

„Cu foștii socrii, pur și simplu vorbim pe grup despre Maysa și Andreas. Suntem ok, chiar dacă au fost niște discuții. În momentul în care ai mii de hateri, la un moment dat, ești deschis, există o supapă, care chiar dacă nu vrei, îți vine să punctezi niște lucruri. Eu înțeleg lucrurile astea, pentru că de multe ori mă doare când văd anumite lucruri scrise, unele sunt pertinente, nu toți haterii sunt răutăcioși și sfidați de inteligență. Unii spun lucruri pertinente, dar nici lor nu mai am răbdare să le scriu.

La un moment dat, îmi spunea cineva să mă las de muzică, că n-am voce, că n-am legătură cu muzica, ceva de genul acesta. A mai dat el niște argumente acolo și i-am trimis niște link-uri și m-a întrebat dacă alea sunt piesele mele și mi-a cerut iertare. Am avut niște meciuri de genul acesta. La un moment dat îți vine să le răspunzi celor din online cu aceleași vorbe. Asta probabil s-a întâmplat și cu fostul socru”, a declarat Dinu Maxer.

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel