Dinu Maxer, gânduri de căsătorie, la doar o lună de la divorț: „Uită-te doar la zâmbetul de pe fața mea!”

Data publicării:
Sursa foto: Dinu Maxer, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Dinu Maxer, Instagram

Dinu Maxer a oferit noi informații cu privire la relația actuală pe care o are alături de Ada.

Dinu Maxer este implicat într-o nouă relație, iar asta nu mai este deja o noutate pentru nimeni. Chiar dacă vestea a venit ca un șoc pentru fanii care sperau totuși la o împăcare între el și Deea, se pare că lucrurile sunt consumate între artist și fosta soție, iar noua femeie misterioasă din viața sa pare că începe să-i cucerească ușor, ușor inima. În acest sens, Dinu Master spune că, în niciun caz, nu este vorba despre o aventură între el iș Ada, căci așa o cheamă pe femeie. Mai mult, acesta a vorbit și despre o posibilă căsătorie, la doar câteva săptămâni de la divorțul de femeia alături de care și-a petrecut 17 ani din viață și alături de care are doi copii.

„Pe fata aceasta am cunoscut-o la doar o zi după ce m-am despărțit de Deea! A fost incredibil! Am fost bulversat, pur și simplu!

La acest moment pot să vă spun că nu este o aventură. Suntem la începutul unei relații cât se poate de serioase. Nu am scos-o încă în lume, probabil că vă așteptați acum să mă vedeți de mână cu ea, dar luăm lucrurile ușor, treptat și urmează să oficializez relația cât de curând!

Ea nu-și dorește foarte tare mediatizare, nu-și dorește să apară! În acest moment dacă mă întrebi de căsătorie zic: „Nu!' Dar, mai încolo vedem! Uită-te doar la zâmbetul de pe fața mea! Sunt fericit sau nu?! ', a declarat Dinu Maxer, potrivit click.ro.

Te-ar putea interesa și: Deea Maxer este și ea implicată într-o nouă relație? Declarațiile care au dat-o de gol: „În suflet ești tu, liniște și mângâiere”

Ce spune Dinu Master despre noua iubită

Mai mult, Dinu Maxer spune că este atras de același tipar de femeie, astfel încât nu este o coincidență în faptul că fosta sa soție este brunetă, la fel ca actuala, dar și cu forme voluptoase, după cum descrie chiar artistul.

„E adevărat că mă trage un anumit tipar de femeie, așa e! Femeia de lângă mine trebuie să fie brunetă, voluptuoasă, cu forme. Așa e și Ada!”, a recunoscut cântărețul, pentru sursa citată. 

VEZI și: Adevăratul motiv al divorțului dintre Deea și Dinu Maxer. Elena Merișoreanu rupe tăcerea: „Deea mi-a zis așa”

Ce le transmite oamenilor care consideră că e prea devreme pentru a-și reface viața

Acuzat că este prea devreme să-și refacă viața, Dinu Master spune că din luna martie nu a mai avut nicio legătură cu fosta sa soție. Mai mult, acesta nu și-a făcut un scop din a-și reface viața, însă s-a întâlnit întâmplător cu bruneta care i-a furat mințile.

„Ce înseamnă prea devreme? Ultima dată când am îmbrățișat-o pe Deea a fost în martie. Devreme nu este chiar consider că am ținut coada suferinței mele. Ne cunoaștem de foarte puțin timp, ea nu este persoană publică și este normal să-și dorească discreție.

Am fost la o prietenă la zi de naștere, nu ne așteptam să apară imagini. Dacă relația va evalua în sensul bun atunci își va asuma expunerea publică. Ăsta este stadiul. 

'Momentul în care relația va evolua într-o zonă de legături intense sunt convins că ne vom asuma amândoi să o facem publică. O luăm treptat că așa e cel mai firesc. Mai ales cum sunt eu că am ieșit dintr-o relație de 17 ani jumate și este mai greu.'', a mai declarat recent Dinu Maxer, potrivit spynews.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel