Elena Merișoreanu, atac dur la adresa lui Dinu și Deei Maxer. Artista a transmis un mesaj vehement: „Copiii vor avea de suferit”

Data publicării:
Sursa foto: Elena Merișoreanu, Deea și Dinu Maxer, instagram/ colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Elena Merișoreanu, Deea și Dinu Maxer, instagram/ colaj foto

Elena Merișoreanu a transmis un mesaj dur la adresa lui Dinu și Deei Maxer, după ce și-ar fi refăcut prea repede viața sentimentală.

Elena Merișoreanu este una dintre cele mai apreciate artiste. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că îndrăgita interpretă de muzică populară spune întotdeauna lucrurilor pe nume. Acest lucru s-a întâmplat și de data aceasta, când artista a transmis un mesaj dur pentru Dinu și Deea Maxer.

Elena Merișoreanu, atac dur la adresa lui Dinu și Deea Maxer

În ultimele zile divorțul dintre Dinu și Deea Maxer au ocupat primele pagini ale ziarelor. La scurt timp după ce au făcut anunțul divorțului, cei doi au recunoscut că și-au refăcut viața. Elena Merișoreanu recunoaște că nu se aștepta ca Dinu și Deea să divorțeze, dar este de părere că s-au grăbit să sară în brațele altor persoane. Artista susține că cei doi copii vor suferi în urma deciziilor luate de cei doi. 

„Păcat! Mie îmi pare tare rău de ei, am fost întotdeauna la evenimentele lor. Nu m-aș fi așteptat să se întâmple așa, să divorțeze, pentru că între ei a fost o dragoste pasională. Amândoi s-au afișat cu altcineva, după divorț. Foarte ciudat, atât de repede.

Dintre toți, copiii suferă cel mai mult, fiul și fetița lor, în această poveste. Ar trebuie să fie mai discreți. Nu știu ce să mai zic despre ei, m-au lăsat fără vorbe. Stai o viață cu un om în casă și nu-i cunoști opțiunile. Fiecare însă își știe problemele. Nu vreau să mă bag în familia lor”, a spus Elena Mrișoreanu, pentru playtech.ro

Elena Merisoreanu a apelat la ajutorul medicilor esteticieni

Elena Merișoreanu, în vârstă de 75 de ani, recunoaște că mai merge din când în când la medicul estetician, pentru a-și ascunde ridurile. 

„Mă duc la estetician, dragă, să mai fac și eu un retuș, mici injecții, pe șanturile de la nas, de la gură, dar și în frunte. Îmi place tot timpul să mă aranjez. Păi, se duc alea tinere, nu mă duc eu, la 75 de ani?

În tinerețe, pe vremea când eu îmi tatuam sprâncenele și buzele, în America, nici nu se știa în România de așa ceva. Toți credeau că mă fardez de la prima oră a dimineții. Însă așa arăt eu, machiată. Aveam nevoie, mai ales în turnee. Păi, de exemplu, dormeai la hotel, iar dimineața trebuia să cobori la cafea. Cine mai avea timp de machiat?

Așa, ești aranjată mereu. De altfel, nepoții nici nu suportă să mă vadă nevopsită la păr. Nepotul mi-a zis: „Buni, ți-a crescut părul alb, fă ceva, că mă deprimi!”. Ei sunt obișnuiți cu mine aranjată mereu”, a mai spus Elena Merișoreanu

Unde va petrece Elena Merișoreanu ziua de nume

Elena Merișoreanu a declarat că, pe 21 mai, de Sf Constantin și Elena, o să plece la Roma. 

„Pe 21 mai, de Sf. Constantin și Elena, o să petrec într-un cadru extraordinar, la Roma. O să fie un spectacol cu lume multă, cu artiștii Georgel Nucă și cu Sofia Vicoveanca. Tradițiile și dorul de țară îi adună pe români acolo, o să fie petrecere mare, cu mici, fasole, cozonac, chiar pe 20 și pe 21 mai, la Roma.

Mă serbez pe scenă, de-abia așteaptă lumea să mă vadă. M-a dezamăgit însă faptul că sunt acolo mulți copii mici care nu știu limba română. Îi mai întreb pe părinții lor români de ce nu îi învață, dar am primit acest răspuns: „Când să vorbim cu ei în română, doamnă? Că plecăm la muncă la 5 dimineața și venim la 9 seara!”. Nu au timp să se ocupe de ei”, a mai spus artista.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel