Dinu Maxer, afectat în urma divorțului. Artistul abia dacă-și mai vede fiica:„Nu stau foarte des cu ea”

Sursă foto: Youtube/ theXclusive, Dinu Maxer
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ theXclusive, Dinu Maxer

Dinu Maxer a dezvăluit faptul că nu mai stă atât de des cu fiica sa. Fetița atrage milioane de vizualizări pe o paltformă de socializare. Băiatul lui Dinu Maxer este afectat în urma divorțului.

Dinu Maxer i-a dat undă verde Deei Maxer în absolut tot ce face. De asemenea, bărbatul încă nu a declarat nimic cu privire la faptul că fosta soție își lasă copiii în prezența noului său iubit, Robert Drilea. Cu toate acestea, Deea a spus în trecut că iubitul ei și-a câștigat dreptul să fie în preajma copiilor iubitei sale.

O filmează pe fiica sa, pe cât de mult posibil

Totodată, Dinu Maxer a dezvăluit într-un interviu că petrece timp cu fetița sa, iar când o face se joacă cu ea, doar că nu se întâmplă foarte des acest lucru. De asemenea, bărbatul stă doar cu telefonul în mână când e alături de fiica sa. Acesta încearcă să imortalizeze toate momentele pe cât de mult posibil. Ba mai mult, singurul clip pe care îl are pe o populară platformă de socializare cu peste un milion de vizualizări este unul legat de fetița sa. El recunoaște că îi face plăcere să o filmeze și să imortalizeze toate momentele.

"Nu stau foarte des cu ea, dar atunci când stau cu ea, eu mă joc. M-am jucat tot timpul cu copiii mei și am ajuns să fiu și eu cu telefonul tot timpul, să stau pe fază și să imortalizez momentele acestea. De exemplu, singurul Tik-Tok al meu cu peste un milion de vizualizări este cu fetița mea, așa că evident o filmez și îmi face plăcere. Mă uitam zilele trecute la un Tik-Tok, eram în curtea grădiniței, o grădiniță cu o curte superbă și acolo în livadă, într-o căsuță, mă jucam cu ea și o gâdilam. Era atât de fericită, că atunci când am revăzut filmarea am început și eu să plâng extrem de tare", a mărturisit Dinu Maxer, potrivit Wowbiz.ro.

Vezi și: Dinu Maxer, declarații neașteptate despre fosta soție. Artistul îi dă undă verde la măritiși: „Deea poate să se mărite și mâine!”

Vezi și: Deea Maxer, planuri de vacanță cu noul iubit. Ce locație au ales cei doi: „O să tot facem drumuri”

Băiețelul afirmă că este bună despărțirea

De asemenea, Dinu Maxer are și un băiat, în vârstă de 12 ani, care a rămas cu el, i-a transmis bărbatului că este mai bine că s-a despărțit de mama sa, cel puțin așa nu mai au loc certurile. Pentru el în mod special, a fost un stres toată despărțirea, iar faptul că Dinu Maxer și Deea Maxer stau în același imobil este o metodă a celor doi de a crea un peisaj cât mai confortabil pentru cei doi.

"Băiețelul meu, Andreas, care are 12 ani și care a rămas cu mine, la un moment dat, spunându-i că eu nu mai pot lupta pentru relație fiindcă consideră că s-a ajuns la final, mi-a spus că e mai bine așa, tocmai pentru că nu ne mai certăm.

Pentru băiețelul meu deveniseră un stres certurile noastre.(...) Faptul că copiii se plimbă de la un apartament la altul, aici e genialitatea situației. Atunci când am divorțat, toată lumea ne-a acuzat că nu ne gândim la copii. Noi ne-am gândit în primul rând la copii și apoi la noi. Am zis așa, cum să facem ca ei să nu resimtă o distanță", a explicat Dinu Maxer, la WOWnews.

 

Vezi și: Dinu Maxer și „noua iubită”, vacanță în Dubai: „Am vrut să ținem secret!”

Vezi și: Dragoste câștigată cu merite: Deea Maxer dezvăluie cum a deschis poarta inimii pentru noul iubit în viața copiilor săi



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 27 iun 2023, 13:58 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience