Deea Maxer, planuri de vacanță cu noul iubit. Ce locație au ales cei doi: „O să tot facem drumuri”

Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ Robert Drilea
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Robert Drilea

Deea Maxer are planuri mari înainte. Aflați ce a mărturisit vedeta.

Deea Maxer este mai fericită ca niciodată. După e a divorțat de tatăl copiilor ei, diva și-a găsit fericirea în brațele noului său iubit, Robert Drilea. De mai multe luni, vedeta se bucură de o poveste de dragoste adevărată alături de noul bărbat. Cu ocazia unui interviu pentru Antena Stars, vedeta a dezvăluit planurile pe termen scurt pe care le are cu Robert, și nu numai.

Are programată vacanța

Ea susține că are grijă de viața profesională, dar și de cea sentimentală. Vedeta are grija copiilor, copii pe care îi lasă în preajma noului partener, după cum chiar Deea a precizat de curând. Acesta i-a câștigat încrederea în privința mezinilor. Cu toate acestea, Deea a plănuit, deja, o vacanță cu Robert, dar și cu niște prieteni de-ai lor, în Grecia.

"Muncesc, iubesc, mă bucur de copii și de viață, în general. (...) În afara faptului că am plănuit o vacanță cu Robert și cu niște prieteni în Grecia, mai am câteva surprize pentru copii, Andreas urmează să plece în tabără, o să tot facem drumuri la mare probabil, dar plecări foarte scurte, pentru că muncim și nu avem timp de plecări foarte lungi.", a declarat Deea Maxer pentru Antena Stars.

Sfaturi de la mama sa

Deea oferă câteva sfaturi celorlalte femei în legătură cu produsele cosmetice. Ea menționează că este pasionată de îngrijirea tenului, dar și a părului. Aceasta are parte de multe sfaturi lăsate de la mama sa.

"Nu știu dacă sunt persoana tocmai potrivită pentru sfaturi, în afara faptului că sunt pasionată de tot ce înseamnă îngrijire atât a tenului, cât și a părului, iubesc produsele de make up. O să le dau sfaturi pe care și eu le-am primit de la mama mea. Să nu uite de ele și să se iubească în orice moment al vieții lor se află.", a mai spus Deea Maxer.

Și Dinu Maxer și-ar fi găsit pe cineva

Pe de altă parte, se vehiculează că și Dinu Maxer și-a găsit o parteneră. El chiar a fost cu aceasta în Dubai. 

Cei doi colaborează când vine vorba despre coregrafii. În contextul lor este vorba despre salsa, un tip de dans de care Dinu abia s-a apucat, așa cum a precizat chiar el în cadrul emisiunii „Detectorul de minciuni”, cu Bianca Drăgușanu. Cei doi au explorat și muzeele și alte atracții turistice de-ale locului.

„După cum bine știți, eu și Dinu colaborăm și pe zona salsa. Am vrut să ținem secret motivul pentru care am plecat în Dubai, dar având în vedere că ați descoperit acest lucru vă spunem o parte din motivul plecării noastre: o să devenim brand ambasadori ai unui Festival organizat în Dubai în 2024. Mai multe detalii pe parcurs o să vă spunem, încă nu este momentul. Bineînțeles că dacă am ajuns acolo ne-am bucurat și de vizitarea unor muzee și am explorat și party-urile de acolo”, a declarat Magdalena Chihaia pentru Click!

Vezi și: Dinu Maxer și „noua iubită”, vacanță în Dubai: „Am vrut să ținem secret!”

Vezi și: Dragoste câștigată cu merite: Deea Maxer dezvăluie cum a deschis poarta inimii pentru noul iubit în viața copiilor săi

Vezi și: Deea Maxer, dezvăluiri inedite despre relația cu noul iubit. Ce au spus părinții lui Robert când au văzut-o pe vedetă: "E ciudat pentru el, cât și pentru familia lui"

Vezi și: Dinu Maxer, noi mărturisiri despre viața de burlac. Cum a reușit să treacă peste divorț: „Dansezi până îți rupi picioarele”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel