Dinu Maxer confirmă noua relație! Artistul, detalii inedite despre iubita sa: „Ăsta este stadiul”

Data publicării:

Dinu Maxer încearcă să-și refacă viața, după relația de 17 ani pe care a avut-o alături de Deea Maxer, mama copiilor săi.

Dinu Maxer și Deea aveau să le dea fanilor în urmă cu câteva săptămâni o veste cu adevărat șocantă pentru toată comunitatea care i-a susținut și i-a urmărit constant în toți acești ani: cei doi aveau să se despartă, după o lungă căsnicie din care au rezultat și doi copii. Ruptura nu a venit însă acum, explica cu ceva timp în urmă artistul, ci a avut loc cu multe luni în urmă. Chiar dacă cei doi au avut mai multe încercări de a-și repara căsnicia, lucrurile nu au putut fi îmbunătățite. Se pare însă că suferința a trecut și ea, cel puțin pentru Dinu Maxer, care și-a confirmat deja noua relație. Acesta a fost prins inițial la brațul unei domnișoare, bărbatul dezvăluind acum că ea este, de fapt, noua sa parteneră de viață, după despărțirea de Deea, mama copiilor săi.

''Ce înseamnă prea devreme? Ultima dată când am îmbrățișat-o pe Deea a fost în martie. Devreme nu este chiar consider că am ținut coada suferinței mele. Ne cunoaștem de foarte puțin timp, ea nu este persoană publică și este normal să-și dorească discreție.

Am fost la o prietenă la zi de naștere, nu ne așteptam să apară imagini. Dacă relația va evalua în sensul bun atunci își va asuma expunerea publică. Ăsta este stadiul. '', a declarat Dinu Maxer, la Antena Stars, potrivit spynews.

Te-ar putea interesa și: Deea Maxer, o nouă viață după divorț: „Sunt liberă. Am deja tot ce am nevoie”

Dinu Maxer, detalii inedite despre noua relație

Chiar dacă confirmă faptul că de acum nu mai este un bărbat singur, din nou, Dinu Maxer spune că nu vrea să facă deocamdată publice prea multe detalii despre domnișoara misterioasă care i-a furat inima. Bărbatul vrea ca lucrurile să se așeze de la sine, iar când va fi momentul, le va oferi fanilor săi toate amănuntele pe care trebuie să le știe. 

''Momentul în care relația va evolua într-o zonă de legături intense sunt convins că ne vom asuma amândoi să o facem publică. O luăm treptat că așa e cel mai firesc. Mai ales cum sunt eu că am ieșit dintr-o relație de 17 ani jumate și este mai greu.'', a mai mărturisit Dinu Maxer, în exclusivitate la Antena Stars.

VEZI și: Adevăratul motiv al divorțului dintre Deea și Dinu Maxer. Elena Merișoreanu rupe tăcerea: „Deea mi-a zis așa”

Dinu și Deea Maxer au încercat să se împace în repetate rânduri

Despărțirea dintre cei doi nu a venit peste noapte, explicau recent aceștia. Cei doi au încercat în mai multe rânduri să-și repare relația, înainte să le dea fanilor vestea cea tristă, însă fără niciun rezultat. Aceștia au ajuns la decizia divorțului de comun acord, în cele din urmă.

''După ce ne-am separat, din cauză că lucrurile au intrat în normal, nu ne mai certam, au fost două încercări de împăcare și nu s-a reușit și în momentul ăla am realizat și eu, Deea realizase înainte că nu se mai poate face nimic. Am încercat o discuție profesionistă fără niciun rezultat. Am încercat să ne iubim, să facem mai mult decât făceam înainte și ne reproșam că e prea puțin. Ne-am acordat mai mult timp unul altuia, gesturi de tandrețe, gesturi romantice, mese împreună, plecări, lucruri de genul ăsta.'', a spus Dinu Maxer, la Xtra Night Show.

Citește și: Sărăcia, motivul divorțului dintre Dinu și Deea Maxer? Lidia Fecioru, declarații neașteptate: „Din ce să trăiască și el și familia sa?”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel