Din ce trăia Anisia Gafton înainte să dea lovitura în stand-up: „Nu se plătea cum trebuie”

Data publicării:
Anisia Gafton, Captură video YouTube
Descriere foto: Anisia Gafton, Captură video YouTube

Anisia Gafton, comedianta care a câștigat competiția „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, a vorbit despre parcursul ei profesional și despre greutățile cu care s-a confruntat înainte de a face stand up.


Anisia Gafron a fost invitată în cadrul emisiunii „În Oglindă”, moderată de Mihai Ghiță, pe canalul de YouTube theXclusive, unde a povestit cum și-a câștigat banii înainte să se apuce de stand-up.

„Am simțit mai mult că sunt mai apropiată de stand-up decât de teatru. Eram mai apropiată de comedie. Teatrul mai are și dramă, dar deocamdată nu simt nevoia.

Las locul celor care își doresc să facă asta.
Am lucrat de la împărțit pliante, în studenție. Am lucrat pentru un site, schimbam câteva articole. Am lucrat și la o televiziune locală. Acolo a fost drăguț, dar nu se plătea cum trebuie, dar a fost ok, măcar era în zona mea. Am lucrat și cu o asociație, un ONG pentru rromi”, spune Anisia Gafton.

 

VEZI ȘI: Anisia Gafton, după 8 săptămâni de foame:”Ce-s ăștia, purcei mici?”. Meniu de junglă: cremă de gândaci și frigărui de șoricei!

Părinții ei nu au venit niciodată la spectacolele ei


Un show de stand-up implică mult umor, dar și unele subiecte mai deocheate, astfel că Anisia nu i-a avut niciodată în public pe părinții ei, despre care spune că ar fi atrași mai mult de zona de teatru și că nu înțeleg foarte bine jobul ei. 

Mai mult, Anisia a declarat că părinții nu au văzut-o niciodată la un show de stand-up! Aceasta a mărturisit că părinții ei nu înțeleg conceptul de stand-up și că sunt mai mult genul de persoane care merg la teatru.


„Părinții mei nu au venit niciodată la un concert de stand-up, nu înțeleg conceptul de stand-up. Ei sunt mai mult pe teatru, mai pe clasic, mai pe Stela și Arșinel. N-au înțeles și nici nu trebuie să înțeleagă. Au zis că dacă îmi place ceea ce fac, ei sunt ok. În stand-up se mai spun și cuvinte vulgare, ei nu sunt publicul pentru stand-up. Ei nu sunt genul ăsta”, a declarat vedeta în cadrul emisiunii În Oglindă.

 

VEZI ȘI: Anisia Gafton a câștigat „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Primele declarații: „Este unul dintre cele mai fericite momente din viața mea”

 

 

Motivul pentru care nu a ajuns încă la altar

Anisia Gafton și Serghei trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, de mai mulți ani. Cu toate astea, vedeta nu se gândește deocamdată să facă pasul spre căsătorie.

 

„Eu am casa mea, m-am mutat cu Serghei, suntem bine. Eu îmi doresc să fiu fericită. Nu cred că neapărat un act te face fericit, dar dacă e să fie, eu o iau așa cum e. Dacă e să mă căsătoresc, mă căsătoresc, dacă nu, nu. Nu o văd atât de esențial.

Noi doi ani am fost parteneri de stand-up, nimic mai mult. M-a impresionat la el profesionalismul.

Atât de la locul lui, nu a încercat nimic.

 

Asta pe mine m-a vrăjit, am zis mamă cât de serios e băiatul ăsta, cât de la locul lui e. Treaba treabă și atât. Nici măcar o glumă, o dată nu și-a permis.

Prima dată când l-am văzut la un show, am simțit ca și cum îmi e un văr, parcă mă cunoșteam cu el demult.

Imediat am intrat în vorbă și am vorbit aceeași limbă. După aceea, când ne-am combinat, am simțit că e ceva și că e cumva omul meu.

Eu cred în iubire cât e să fie. Cred că nu trebuie să fii cu nimic atașat de viața asta. Cu cât ai principii dinastea fixe, cu atâta o să fii foarte dezamăgit. Asta nu înseamnă că nu trebuie să îmi fac planuri, că nu pot să îl iubesc, să îmi fac vise pe viitor” ,  a spus Anisia, în emisiune moderată de Mihai Ghiță.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel