Mihai Mitoșeru, secretul prieteniei de-o viață cu Oana Roman: „Chiar dacă nu ne vedem sau nu vorbim mult timp....” / EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
Mihai Mitoșeru, Oana Romna, sursa Facebook, Instagram
EXCLUSIV
Descriere foto: Mihai Mitoșeru, Oana Romna, sursa Facebook, Instagram

Mihai Mitoșeru ne-a vorbit, într-un interviu în exclusivitate pentru Spectacola, despre planurile pe care le are pentru această vară, dar și despre relația specială de prietenie pe care o are cu Oana Roman.

Mihai Mitoșeru are parte de o vară plină, care-l ține în priză cu fel de fel de activități pe care prezentatorul de la Kanal D le are în program. Chiar dacă emisiunea „Se strigă darul” este în pauză momentan, acesta nu stă degeaba, ci are agenda plină de evenimente pe care le prezintă în fiecare weekend. Cu toate acestea, el ne mărturisește că a avut parte și de o scurtă vacanță recent, însă plănuiește o nouă escapadă cât de curând, destinația aleasă fiind Italia. 

„Vara asta călduroasă mă găsește acasă, în timpul săptămânii, iar în weekenduri, la muncă, prezentând tot felul de evenimente. Am fost plecat (n.r. în vacanță) o săptămâna, în Italia, la Florența, de ziua mea.

Probabil voi mai pleca pentru câteva zile tot în Italia, pentru că sunt fan. Îmi place totul acolo; oamenii, mâncarea, locurile. Nu am programat nimic, dar mă organizez repede. Și pentru ziua mea m-am hotărât cu o săptămâna înainte.”, a declarat Mihai Mitoșeru, în exclusivitate pentru Spectacola.

Citește și: Mihai Mitoșeru s-a luptat cu depresia, când mama sa a suferit o operație pe creier: „Am slăbit 13 kilograme, aveam senzația că nu mai am pentru ce și de ce să trăiesc”

Cum face față temperaturilor caniculare

Temperaturile crescute din termometre par a fi mai greu de suportat de la o zi, la alta, iar vedetele au diferite trucuri prin care reușesc să treacă cu bine peste această perioadă caniculară. Spre exemplu, Mihai Mitoșeru știe cât de importantă este hidratarea vara, astfel încât nu-i lipsește din meniul zilnic apa, dar nici pepene roșu, „vedeta” anotimpului cald.

„Stau cât pot în casă, mai ales când soarele este foarte puternic, cu aerul condiționat pornit, dar în altă camera față de cea în care stau. Mă hidratez foarte bine, consum foarte multă apă. Mănânc pepene roșu zilnic.”, ne-a mai dezvăluit acesta.

VEZI și: Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru Mihai Mitoșeru EXCLUSIV

Cum a petrecut de ziua sa de naștere

Pe 5 iulie, Mihai Mitoșeru și-a sărbătorit și ziua de naștere. Acesta și-a dorit să imortalizeze cumva acest moment, motiv pentru care atunci s-a decis să fugă pentru câteva zile în Italia. Nu a plecat singur, ci însoțit de un prieten foarte bun, după cum ne mărturisește chiar el.

„De ziua mea de naștere am fost la Florența, împreună cu prietenul meu din copilărie. El este fanul echipei de fotbal Fiorentina, așa că a venit cu mine în Italia și am petrecut cu gașca de români de acolo.”, a continuat Mihai Mitoșeru.

Secretul prieteniei cu Oana Roman

Mihai Mitoșeru și Oana Roman au una dintre cele mai legate relații de prietenie din showbiz-ul românesc. Cei doi le-au arătat mereu fanilor că există o legătură foarte puternică între ei și, în ciuda provocările pe care viața le aduce adesea, aceștia și-au rămas alături unul altuia. În acest sens, prezentatorul de la Kanal D ne-a vorbit și despre modul în care această relație funcționează deja de ani buni de zile. 

„Noi suntem prieteni de foarte mulți ani, am fost împreună și în școala generală, și în liceu. Avem mulți ani împreună. Nu există un secret.

Suntem doi oameni care suntem în stare de o prietenie adevărată. Chiar dacă nu ne vedem sau nu vorbim mult timp, în momentul în care unul dintre noi avem o problema, celălalt sare imediat. Așa sunt prieteniile adevărate.”, ne-a mai dezvăluit prezentatorul TV.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel