Dima Trofim și fiica sa, la un pas să fie călcați cu mașina. Un șofer a vrut să-i lovească intenționat: „Norocul meu că am dat căruciorul într-o parte!”

Data actualizării: | Data publicării:
sursa foto: Dima Trofim, Instagram
Descriere foto: sursa foto: Dima Trofim, Instagram

Dima Trofin a avut parte de o întâmplare foarte nefericită în București.

Dima Trofim a trecut printr-o situație nefericită, într-un bulevard din Capitală. Artistul se afla la plimbare cu fetița sa, când a fost nevoit să meargă pe stradă, din cauza mașinilor care erau parcate peste tot pe trotuar. Solistul, supărat din cale-afară din cauza acestei situații, l-a tras la răspundere pe unul dintre șoferii care au ales să-și lase mașina acolo, în loc să caute un loc de parcare. Se pare însă că situația a luat o întorsătură neașteptată, iar respectivul șofer ar fi devenit dintr-o dată agresiv. Dima a povestit întreaga experiență pe rețelele de socializare, unde spune că a fost la un pas de tragedie. 

''După ce-am făcut clipul anterior, l-am închis, iar domnul mi-a spus că lui îi e indiferent, că aici locuiește și nu are nicio treabă cu mine sau copilul meu și că trebuie să-și parcheze mașina că nu are unde altundeva. I-am spus că voi chema poliția, el a urcat în mașină și a încercat să dea peste mine! Norocul meu că am dat căruciorul într-o parte! Culmea e că fix în acel moment am văzut o mașină de poliție.'', a scris Dima Trofim pe rețelele de socializare.

Poate te interesează și: Casa lui Sergiu Nicolaescu se vinde în bitcoini. Suma fabuloasă cerută pentru imobilul în care a trăit regizorul

 

Poliția locală a refuzat să-l ajute pe artist

Disperat, Dima Trofim a încercat să apeleze la ajutorul poliției locale, care se afla în zonă. Șocul și mai mare a acestuia a fost să audă răspunsul primit de la oamenii legii. 

„Am alergat cu fetița după mașina de poliție, Poliția Locală, individul între timp a fugit, iar partea și ''mai amuzantă'' acum vine: polițistul mi-a spus că nu e în competența lui, ci că trebuie să sun la 112. În ce țară trăim? Ești polițist și nu faci nimic? Iar despre domnul cu mașina nici nu mai zic... Voi merge și voi depune o plângere!'', a scris Dima Trofim pe rețelele de socializare.

Dima Trofim a devenit tată în 2021

Dima Trofim a devenit tată în 2021, când Angela, partenera sa de viață, i-a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Mai mult, atunci acesta își arăta sentimentele profunde și față de cea care i-a îndeplinit această dorință, pe care a numit-o a fi o „eroină”.

„Am avut o zi emoționantă, o zi lungă, o zi în care pur și simplu nu mi-am găsit locul. Stresat, puțin, îngrijorat, dar fericit pentru că sunt tată. 

Am devenit tată, abia aștept să o văd. S-a născut frumoasa noastră și sunt foarte foarte fericit. Abia aștept să o văd. 

Iubita mea este o adevărată eroină și îi mulțumesc. Îți mulțumesc mult de tot, îngeraș, că mi-ai dăruit cel mai frumos lucru în lumea asta.

O fetiță frumoasă, o fetiță sănătoasă. Te iubesc! Te iubesc mult de tot”, a dezvăluit Dima Trofim la vremea aceea, pe Instagram.

Citește și: Teo Trandafir vrea să își pună silicoane: „Să arăt ca la 20 de ani”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel