DIETĂ REGALĂ: Ce mânca prințesa Diana. Dezvăluirile făcute de bucătarul ei personal

Data actualizării: | Data publicării:
Printesa Diana, în timpul interviului acordat BBC, în 1995, captură foto Youtube
Descriere foto: Printesa Diana, în timpul interviului acordat BBC, în 1995, captură foto Youtube

Prințesa Diana continuă să trăiască în memoria noastră culturală și astăzi. Supranumită „Prințesa Poporului” și „Prințesa Inimilor”, suntem încă fascinați de orice detaliu din viața ei, inclusiv de dieta pe care o avea. Prințesa era celebră pentru silueta de manechin și ținutele extrem de elegante pe care le avea. 

Bucătarul ei personal, Darren McGrady, supranumit „The Royal Chef”, a dezvălui detalii despre dieta prințesei Diane într-un material din 2017 pentru Marie Claire. El a gătit nu doar pentru prințesă, ci și pentru Regina Elisabeta a II-a, pe lângă Bill Clinton, Ronald Reagan și cei doi președinți Bush. 

Job-ul lui McGrady la Palatul Buckingham a început în 1982. Primii zece ani a fost bucătarul Reginei, apoi al Prințesei. La vremea respectivă  Diana locuia într-o casă spațioasă de pe domeniul Palatului regal, iar căsătoria ei cu Prințul Charles era pe butuci. Totuși, doar cei din spatele ușilor închise ale palatului ar fi erau la curent cu ceea ce se întâmpla cu adevărat, notează DC Medical.

McGrady a povestit că atunci când nu avea musafiri, prințesa Diana prefera să mănânce în bucătărie, ca un om normal. „Îi pregăteam un platou și făceam ordine în bucătărie și discutam cu ea în timp ce mânca”, a spus el. Chiar dacă Diana ar era foarte sociabilă, nu-și dorea să aibă la masă mult de zece persoane. 

Când intra în bucătărie, Diana îi spunea: „Darren, am nevoie de cafea. O, ești ocupat! Lasă că fac eu cafea. Vrei și tu?”

Interesant, în 2016, McGrady a povestit pentru Hello! că atunci când Diana se distra, prefera să invite oamenii la prânz, nu la cină. „Îi plăcea să meargă devreme la culcare. Obișnuia să se trezească la șase, șapte dimineața. Nu-i plăcea să meargă la palat pentru cinele mari, pentru că se țineau prea târziu”. 

Și cei doi fii ai prințesei, William și Harry, preferau să mănânce lucruri simple. 

„Băieților le-ar plăcea să mănânce lucruri precum plăcinta ciobănească și sufleu de banane”, a dezvăluit McGrady. „Când găteam pentru prinți, le plăceau pizza și coajă de cartofi umplută cu mozzarella”, a povestit el. 

Citește continuarea pe DC Medical.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel