Dieta prin care se menține în formă Raluka. Artista nu mai consumă carne de 5 ani: „Pentru mine a fost foarte important”

Raluka dezvăluie cum arată alimentația ei, după ce a renunțat la carne. 

Raluka este o adevărată apariție, atât pe scenă, pe rețelele de socializare, sau chiar la diverse evenimente. Deși spune despre ea că „nu ar mai arăta perfect”, privirile întoarse spun cu totul altceva. 

Recent, vedeta ne dezvăluia că nu se găsește în cea mai bună formă a sa și că nu a mai mers la sală de trei ani.

„Eu nu mai arăt impecabil, doar că eu știu cum să maschez defectele, în ultima perioadă. Nu am mai fost la sală de trei ani. Nu am cum să arăt întotdeauna minunat, dar accept asta. Nu vreți să știți cât am supt burta asta toată seara și o să tot fac asta, în continuare. Încerc să mă mențin din alimentație, asta este prima, și a doua este din fericire, pentru că sunt fericită. Fericirea mea este produsă de către carieră, pentru că este înfloritoare, în ultima perioadă, familia, pentru că este sănătoasă și asta este cel mai important lucru pentru mine.

Deși, cariera mă pune pe drumuri sunt obișnuită de ceva ani să fac asta. Într-adevăr, la un moment dat intervine această uzură fizică, care chiar este cam multă, uneori. De asemenea, intervin și problemele de sănătate, chiar dacă nu le vedem și, în momentul în care ne lovesc, o fac așa din plin. În continuare îmi place foarte mult ceea ce fac, chiar dacă este complicat. Eu nu am fost genul de artist care a fost întotdeauna în top-uri și mi-a fost viața extrem de ușoară și a lucrat echipa pentru mine și a fost totul minunat. Eu am cam muncit singurică și de când am o echipă care chiar muncește pentru mine și cu mine, reușim cât de cât să susținem situația”, a declarat Raluka pentru Spectacola. 


Vedeta s-a reapucat de sport


Între timp, într-un interviu pentru Unica, Raluka a dezvăluit că a reînceput antrenamentele. Cu toate astea, artista spune că moștenirea genetică este cea responsabilă de modul în care arată. 


„În primul rând e ADN. N-am mai făcut sală de trei ani și jumătate deja. Mi-am luat astăzi greutăți, elastice, o să-mi iau și bandă de alergat, le pun pe toate pe terasă și încep să fac sport din nou. N-am mai făcut demult, dar, într-adevăr, corpul meu se păstrează. Cred că ADN-ul e cel mai important și faptul că am făcut sport tot timpul, nu de performanță, dar am știut să mă mențin”, a declarat Raluka, pentru UNICA.ro.


Este vegetarian de 5 ani de zile


Deși nu mai consumă carne, artista reușește să-și suplinească necesarul de proteină din alte surse alimentare, cum ar fi lactatele, ouăle sau diverse legume. 


„Nu mai mănânc carne de 5 ani și jumătate. Pentru mine a fost foarte important. Astăzi am mâncat o salată cu sfeclă roșie și brânză de capră. Sunt în mare legume. Mai mănânc și paste din când în când, nu foarte des, dar mai mănânc și paste. Mănânc pește o dată la 2-3 luni, pește alb tot timpul. În rest, dimineața mănânc două ouă, o omletă, cu pâine, n-am o problemă să nu mănânc pâine sau cartofi. Mănânc foarte multe legume, ciuperci, quinoa”, a mai declarat Raluka pentru sursa citata.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Dată: 27 iul 2023, 13:59 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience