DIETA potrivită pentru fiecare ZODIE. Ce și cum să mânânci, în funcție de data nașterii

Data publicării:
Foto Unsplash
Descriere foto: Foto Unsplash

Iată ce dietă îți recomandă astrele.

Berbec

Relația cu mâncarea: ar trebui să fie despre Reziliență

Cum să mănânci: Este important să mănânci pentru energie. Ar trebui să îți dorești să te simți susținut în toate aventurile tale. Asta ar putea însemna să te concentrezi pe fibre sau proteine la fiecare masă pentru a te menține energizat pe tot parcursul zilei. Stați departe de alimentele de confort, cum ar fi dulciurile sau chipsurile sau alimentele grase.

Taur

Relația cu mâncarea: trebuie să fie numai despre plăcere

Cum să mănânci: Trebuie să ai parte de experiențe culinare încântătoare - în ceea ce privește ambianța, mirosul și chiar și felul în care este așezată mâncarea - care îți pot aduce mai multă bucurie decât mâncarea în sine. Semnul tău se referă la simțuri. De aceea, ar trebui să prioritizezi rezervările de lux sau poate să-ți faci timp pentru a pregăti o masă frumoasă acasă.

Gemeni

Relația cu mâncarea: ar trebui să fie adaptabilă

Cum să mănânci: Semnul tău este flexibil și jucăuș. Așa că și dieta ta alimentară ar trebui să fie la fel. Regulile rigide de dietă pur și simplu nu se potrivesc pentru Gemeni. Dacă descoperi că gustul tău se schimbă în funcție de starea ta de spirit, atunci cel mai bine este să te apleci asupra acestui aspect: În loc să pregătești mesele, poate că mergi la piață în fiecare zi și alegi ce ți se pare bun.

 

Rac

Relația cu mâncarea: ar trebui să fie despre Confort

Cum să mănânci: Ar trebui să vă simțiți în siguranță în mediul în care mâncați. Luarea unor măsuri pentru a calma orice gânduri nebunești sau factori de stres înainte de a mânca și înconjurarea cu cei dragi la masă ar putea să vă ajute să digerați mai ușor. Sau, la propriu, să ajungi să cunoști care alimente care îți fac bine și care te fac să te simți inconfortabil, lasă-te ghidat de acestea.

Leu

Relația cu mâncarea: ar trebui să fie doar despre dragoste

Cum să mănânci: Îți plac sărbătorile și întâlnirile. Cel mai probabil îți găsești bucuria de a aduce oamenii împreună, de a împărți mâncarea și de a fi și tu un pic mai extra cu mâncarea ta - fie că asta înseamnă literalmente să mergi la mese sofisticate sau să aranjezi masa într-un mod special.

Fecioară

Relația cu mâncarea: ar trebui să fie despre a-ți urma instinctul

Cum să mănânci: Probabil că nutriția este o problemă importantă pentru tine, într-un fel, formă sau altul. Din cauza naturii tale analitice, s-ar putea să constați că atunci când te concentrezi asupra mâncării, lucrurile devin totul despre numere. Fecioarele au tendința de a se bloca în a urmări ceea ce mănâncă, sau de a urmări caloriile și cantitățile. Dar acest lucru nu tinde să fie terapeutic pentru tine. Să revii în contact cu mâncarea, necesită să ai încredere în tine - nu într-o aplicație sau o dietă.


Balanță

Relația cu mâncarea: ar trebui să fie despre Echilibru

Cum să mănânci: Din punct de vedere alimentar, asta înseamnă să te concentrezi pe echilibrarea nivelului de zahăr din sânge, așa că adu alimente bogate în cereale integrale sau grăsimi sănătoase. Asigură-te că există un echilibru în farfuria ta la fiecare masă. Este în regulă să etichetezi mental alimentele ca fiind bune sau rele, asta te va ajuta să revii la o dietă echilibrată.

Scorpion

Relația cu mâncarea: ar trebui să fie doar despre Transformare

Cum să mănânci: În cazul Scorpionilor, accentul se pune pe a ajuta organismul să transforme alimentele în energie. Așadar, planul tău nutrițional ar putea prioritiza alimentele fermentate, bogate în probiotice, alături de alimente prebiotice pline de fibre, pentru a pune lucrurile în mișcare. Aveți grijă doar să nu exagerați. Scorpionii ar putea fi atrași de dietele intense de "detoxifiere", dar și asta te poate face să nu te simți bine.

Săgetător

Relația cu mâncarea: ar trebui să fie numai despre Explorare

Cum să mănânci: Fiind semnul aventurier, trebuie să abordați mâncarea cu un spirit liber. Explorarea din punct de vedere nutrițional poate însemna literalmente explorarea alimentelor cu care nu ești familiarizat. Și ar putea însemna, de asemenea, să experimentezi cu alimente care au efecte diferite asupra sistemului tău nervos. Optați pentru alimente liniștitoare atunci când vă simțiți anxios sau alimente energizante atunci când vă simțiți leneș.


Capricorn

Relația cu mâncarea: ar trebui să fie despre nutriție

Cum să mănânci: Pentru acest semn este vorba de un drum lung și de respectarea regulilor. Asta înseamnă să prioritizezi alimentele bogate în nutrienți și proteine care te vor ajuta cu adevărat să mergi până la capăt. Cum ar fi alimentele care întăresc oasele, de ex: nucile, somonul și legumele cu frunze sunt menite să te facă să te simți cel mai bine.


Vărsător

Relația cu mâncarea: ar trebui să fie despre autodeterminare

Cum să mănânci: Vărsătorii nu sunt zodia care să se ghideze după cărți. Așa că, atunci când vine vorba de mâncare, fii propriul tău expert și propria ta autoritate. De asemenea, atunci când vă așezați la masă, încercați să opriți sau să ignorați orice zgomot din jur. Vărsătorii pot fi foarte sensibili la electricitate, energie și tehnologie, ceea ce poate interfera cu capacitatea lor de a se bucura de o experiență alimentară.

Pești

Relația cu mâncarea: ar trebui să fie despre Libertate

Cum să mănânci: S-ar putea să simțiți nevoia de a vă extinde dincolo de constrângerile și limitele definite de alții. Încercați să vă oferiți libertatea necondiționată de a mânca tot ce doriți să mâncați și vedeți cum se schimbă relația dvs. cu mâncarea.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel