Dieta lui Victor Slav. Cum se menține în formă, la 42 de ani: „Știu că pare incredibil, însă ăsta este adevărul”

Data publicării:

Victor Slav a dezvăluit cum se menține în formă. 

Victor Slav, în vârstă de 42 de ani, dezvăluie că mesele sale sunt extrem de calculate. Prezentatorul TV are ore fixe la care mănâncă și întreaga sa zi este extrem de bine organizată. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu urmează postul intermitent, în care are ferestre de 16 ore în care nu consumă deloc mâncare, și doar 8 în care se bucură de alimente. Deși spune că pare ireal, el nu merge la sală atât de des. În schimb, se bazează pe dieta săracă în mese pentru a se menține în formă. 

„Nu pot spune că mănânc același lucru în fiecare zi, diversific mult. În ultima perioadă, am fost foarte ocupat și nu am mai ajuns la sală de două luni, știu că pare incredibil, însă ăsta este adevărul. Dar în perioada asta, când nu merg regulat la sport și nici nu mănânc corect, țin fasting. Din 24 de ore ale unei zile mănânc în doar 8 ore, ce doresc, dar în cantități rezonabile. În celelalte 16, în mod normal 8 ore le dorm și în celelalte nu mănânc, las organismul să proceseze mâncarea”, a declarat Victor Slav pentru Viva.

 

Cum și-a început cariera în televiziune

Victor Slav a debutat în televiziune, în urnă cu ani buni. Fost manechin, prezentatorul TV s-a făcut remarcat în cadrul unui reality show, care i-a deschis ușile către celebritate și l-a propulsat în topul celor mai râvniți burlaci din România.

Victor Slav a vorbit despre debutul în cariera de televiziune. Vedeta spune că la început nu și-a propus neapărat să ajungă aici și că totul a decurs firesc. Secretul în reușita sa este să fii relaxat și să ai curaj, spune acesta.

"Începutul meu în televiziune a fost unul fulgerător. Făceam modelling și am fost la un casting, iar de acolo am intrat direct în showbiz, la „Vara Ispitelor". Tot ce a urmat după a venit de la sine, s-au legat lucrurile. Nu am stat să analizez, pentru că eu nu am urmărit o astfel de carieră, am fost relaxat și m-a dus drumul. I-aș spune să aibă același curaj, pentru că eu nu am regrete legate de acest aspect al vieții mele. Cred că secretul este să nu fii înverșunat.", a declarat Victor Slav, potrivit viva.

Cum a arătat copilăria lui Victor Slav

Victor Slav și-a amintit cu drag și despre perioada copilăriei în care, spune el, s-ar întoarce oricând.

"Copilăria mea a fost așa cum nu mai este acum. Am fost ultima generație care a prins o copilărie frumoasă, autentică. Mergeam două luni, vara, la țară, la bunicii din partea tatălui, și am trăit aventuri pe care le regăsești în Ion Creangă. Era o țară autentică, aveam lampă cu gaz, mergeam la scăldat, făceam baie în copaie de lemn, mâncam bio. La București mă bucuram de socializare, ceva ce copiii din ziua de azi nu mai cunosc. M-aș întoarce oricând în perioada aceea, am niște amintiri nemaipomenite.", a dezvăluit acesta.

"Tata era cadru militar"

"Referitor la cei șapte ani de acasă, îi am foarte bine impregnați, pentru că părinții mei și bunicii s-au ocupat de mine și de sora mea. Tata, care era cadru militar, carieră pe care a urmat-o și sora mea, era mai riguros și eram foarte ascultători. Deși ne „controla doar din voce, nu-mi aduc aminte să ne fi dat vreo palmă. Mama a dus greul, tata era plecat prin misiuni. Dar am fost învățați să îi respectăm pe cei mai în vârstă, pe profesori. Dacă eram certați, stăteam cu ochii în pământ de rușine. Cred că, atunci, relațiile interumane erau mai frumoase și mai echilibrate.", a mai spus el.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel