Dieta lui Denise Rifai. Ce nu mănâncă niciodată prezentatoarea TV

Data publicării:
Denise Rifai, foto Instagram
Descriere foto: Denise Rifai, foto Instagram

Denise Rifai, prezentatoarea emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, a vorbit despre regimul alimentar și pasiunile pe care le are.

„Mi-ar plăcea tare mult să știu să gătesc, dar am avut altă treabă până acum. Poate că atunci când voi avea mai mult timp liber, o să învăț să gătesc. Nu aș găti în viața mea cozonaci, nu pot să gătesc ceva ce nu aș mânca eu”, a spus Denise Rifai, într-un interviu pentru DC News. De asemenea, a zis că nu mănâncă pâine și nici carne de porc.

„Plăcerea mea cea mai mare este să mă plimb, să merg mult pe jos, la sală. De la un punct încolo, nu mai este o chestie opțională, ci ceva ce trebuie făcut. Sunt anumite grupe de mușchi care trebuie întărite. Mă îngrijesc cât de mult pot”, a spus Denise Rifai.

Ulterior, a spus că este oprită de tineri în parcuri. „Mă oprește lumea și mă bucur că vin foarte mulți copii la mine, adolescenți, tineri. E o onoare atât de mare! Asta înseamnă că eu, ca jurnalist, am un drum înainte în față, alături de ei”, a mai spus Denise Rifai.

Vezi continuarea pe DC News.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel