Dieta FRUCTARIANĂ - Formă maximă, după masa de sărbători. Interviurile Spectacola și DC News

Data actualizării: | Data publicării:
Dieta Fructariană. Lector univ. dr. Elena Pogurschi, consultant nutriționist
EXCLUSIV
Descriere foto: Dieta Fructariană. Lector univ. dr. Elena Pogurschi, consultant nutriționist

Lector univ. dr. Elena Pogurschi, consultant nutriționist, vine la Interviurile Spectacola și DC News, joi, de la ora 17:00, pentru a vorbi despre cum putem să revenim în formă, după masa de sărbători. Specialistul ne propune o metodă rapidă: Dieta FRUCTARIANĂ.

Dietă a fost unul dintre cuvintele interzise zilele acestea. Cu toții ne-am bucurat de mesele de sărbători, fără să ținem cont de siluetă. 

Intrăm în noul an și sperăm că și în vechile haine, așa că e timpul să ne gândim ce regim alimentar să adoptăm pentru a reveni în formă maximă rapid. 


Lector univ. dr. Elena Pogurschi, consultant nutriționist, ne propune „Dieta Fructariană”, un regim alimentar care ne poate ajuta să pierdem rapid kilogramele acumulate de sărbători și care ne poate aduce un plus de energie. 

 
Ce presupune dieta fructariană și cum putem reveni în formă maximă rapid, aflați  joi, de la ora 17:00, din emisiunea care va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola, DC News și  DC News TV.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel