Dietă de vedetă. Valentina Pelinel are un corp de invidiat la 40 de ani. Care este secretul soției lui Borcea

Data actualizării: | Data publicării:
Valentina Pelinel, sursa foto Instagram
Descriere foto: Valentina Pelinel, sursa foto Instagram

Valentina Pelinel a trecut prin două nașteri, dar este într-o formă fizică de zile mari. Care este secretul blondinei?

Valentina Pelinel se bucură de o frumusețe aparte și de un trup de model. Chiar dacă a trecut prin două nașteri, aceasta a reușit foarte rapid să ajungă la kilogramele ideale. Soția lui Cristi Borcea este tot timpul atentă la felul cum arată și face mult sport. Chiar dacă este ocupată cu creșterea copiilor, aceasta spune că nu uită să meargă la sală de câteva ori pe săptămână. 


„Nu sunt așa slabă, am 65 kilograme, e greutatea la care mă simt bine. Merg zilnic la sală, fac sport în cursul săptămânii, cu mici excepții, asta daca plec din oraș. Măsura mea este S-M. Sunt pofticioasă și mănânc ce doresc, dar în ultimele luni chiar am fost atentă la alimentație, mai ales cantitativ, pentru că mi-am dorit să ajung la greutatea mea de 65 de kilograme”, a declarat Valentina Pelinel pentru actualitate.net.


Chiar dacă a luat multe kilograme în timpul sarcinilor, aceasta spune că ultimele 2-3 kilograme i-au dat cele mai mari bătăi de cap. Aceasta s-a străduit timp de un an de zile să ajungă la greutatea ideală. Valentina Pelinel se antrena chiar și în timpul sarcinilor și spune că la 65 de kilograme ea se simte cel mai bine. 


„Rămăsesem cu 2-3 kg de care nu mai scăpam după nașterea fetițelor și până la urma am reușit. Mie îmi și place să fac mișcare și știi că mă antrenez cu prietena mea buna, Luminița Nicolescu. Și în timpul sarcinilor a făcut mișcare cu mine. Asta e greutatea la care mă simt eu bine, 65 kg. Le-am dat în timp și rămăsesem cu 2-3 kg.


La Milan am luat 26 kg și la fetițe 29. Le-am dat repejor în timpul celor 6 luni de alăptat la fiecare copil, dar rămăsesem cu cele 2-3 kg cu care m-am distrat vreun an”, a mai spus soția lui Cristi Borcea.

 

Valentina Pelinel spune că are parte de susținere din partea soțului, iar acesta o încurajează să facă sport. Cristi Borcea este și el foarte atent la felul cum arată și își dorește ca frumoasa lui soție să fie în cea mai bună formă fizică a ei. 

 

Citește și: Cristi Borcea își dorește cel de-al zecelea copil: „Numai cu Valentina”

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel