Cristi Borcea își dorește cel de-al zecelea copil: „Numai cu Valentina”

Data actualizării: | Data publicării:
Cristi Borcea și Valentina Pelinel, foto Instagram
Descriere foto: Cristi Borcea și Valentina Pelinel, foto Instagram

Cristi Borcea are planuri mari alături de Valentina. Afaceristul vrea să își mărească familia.

Cristi Borcea are nouă copii cu patru femei, iar acum spune că și-l dorește pe al zecelea. Afaceristul și-a găsit fericirea în brațele Valentinei, fără de care nu se mai poate vedea. Cei doi au o familie fericită, iar afaceristul are în plan să mai facă încă un copil. Cristi Borcea a fost căsătorit cu trei femei: Mihaela Borcea de care a băgat divorț după 23 de ani de mariaj, Alina Vidican cu care a trăit șase ani, iar de doi ani este îndrăgostit lulea de Valentina Pelinel. 


„În patru ani de pușcărie am făcut patru copiii. Am făcut prea mult. M-au ținut viu copiii cât eram acolo. Ai mei, de la doi ani mănâncă cu telefonul în mână. Am trei copiii în America. Mai vreau unul, al zecelea, dar numai cu Valentina. Pe final de carieră, oricine se retrage la carapace”, a spus Cristi Borcea în cadrul emisiunii lui Mircea Dinescu de la Prima TV. 


Cristi Borcea, despre traumele trăite în închisoare. Afaceristul susține că nu poate dormi noaptea, din cauza programului cu care se obișnuise acolo. Chiar dacă a încercat să se refacă, acesta spune că a rămas cu coșmaruri din acea perioadă. 


„La pușcărie, era deschis doar o oră, atât ieșeam la aer pe zi, restul stăteam înăuntru 23 de ore. Nu am fost nevrozat, dar am mari probleme cu somnul. Nu dorm noaptea, a doua zi dorm. De când am pierdut campionatul cu Urzinceni, am fost în Germania, mi-au făcut tratamente, nimic. Noaptea citesc, ce să fac? Sunt momente și acum, după doi ani, în care visez ce se întâmpla în pușcărie. Am rămas cu traume”, a mai povestit Cristi Borcea.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel