Dietă de vedetă. Gina Pistol a dezvăluit care este regimul ei alimentar pentru a scăpa de kilogramele în plus

Data publicării:

Gina Pistol le-a împărtășit fanilor ce dietă ține după naștere. Iată meniul zilnic al vedetei.

Gina Pistol trăiește cele mai frumoase clipe de când a devenit mămică. Universul ei este acum micuța Josephine. Dar pentru a ajunge la kilogramele pe care le avea înainte de sarcină, aceasta a apelat la ajutor nutriționistului. Gina Pistol are acum un meniu zilnic pe  care trebuie să îl respecte. 


Deoarece primea adesea întrebări din partea fanilor despre regimul ei alimentar, vedeta a distribuit pe Instagram ceea ce mănâncă într-o zi. 


Potrivit dietei postate de Gina Pistol pe rețelele de socializare, vedeta începe ziua cu un mic dejun sățios, mai exact cu o salată orientală și un ceai verde cu lămâie. 


Pentru prânz, vedeta poate opta pentru o porție de chifteluțe cu hrișcă și sos tzatziki.

 
Pentru gustare, iubita lui Smiley va alege o porție mică de caise deshidratate. Iar la cină, ficăței de pui cu piure de legume și salată de vrază.

 


Gina Pistol și Smiley și-au botezat fetița în mare secret și au organizat o petrecere în aer liber. 


"Duminică am creștinat-o pe Josephine. Pentru noi, ca părinți, momentul de la Biserică a fost unul extrem de frumos și emoționant. Eu am avut lacrimi în ochi mai toată slujba, însă micuța noastră a fost foarte, foarte cuminte. La finalul zilei ne-am bucurat să avem alături familia și cei mai apropiați prieteni într-o petrecere restrânsă. A fost o zi magică! Poate cea mai specială zi de când ea a venit pe lume", a spus Gina Pistol  pentru  A1.ro.

 

 

Smiley, confesiuni despre viața de tătic:

 

„Râde foarte mult, este senină, cuminte și bună. De când s-a născut am fost surprins să o văd zâmbind des și mereu m-am gândit că este fix așa cum iubesc eu oamenii și cum cred că ar putea face o lume mai bună: fiind optimiști și zâmbitori. Ah, deja sunt tatăl tipic care-și laudă copilul, nu?! Dar chiar așa este, nu exagerez cu nimic, întrebați-o și pe Gina care sigur va fi mai obiectivă decât mine. (râde) O, și chiar mi se pare că sunt și eu răsfățat, că și ea mă alintă pe mine atunci când îmi prinde în pumn degetul de la mână și mă privește cu gura până la urechi și cu chiote de bucurie. Ce ar putea fi mai frumos de atât”, a spus Smiley într-un interviu pentru VIVA

 

 

Citește și: Cătălin Bordea, drama neștiută din copilărie. A fost abandonat într-un autobuz: „Am șapte tați”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel