Cătălin Bordea, drama neștiută din copilărie. A fost abandonat într-un autobuz: „Am șapte tați”

Data publicării:
Catalin Bordea, sursa foto Instagram
Descriere foto: Catalin Bordea, sursa foto Instagram

Cătălin Bordea a avut parte de o copilărie foarte grea. Actorul a fost abandonat de tată la vârsta de doar doi ani. 

Cătălin Bordea, coprezentatorul emisiunii Xtra Night Show este iubit de public pentru umorul său și pentru sinceritatea cu care s-a afișat mereu în fața telespectatorilor. Chiar dacă este meru cu zâmbetul pe bune, puțini oameni cunosc drama prin care a trecut în perioada copilăriei.

 

„Doru Dumitru Dorel (tatăl meu natural), Galău, Stelică, Viorel, Andrei, Andrei. Ăștia au fost tații mei, am șapte deocamdată! E posibil să apară și al 8-lea. De toți s-a despărțit din nepotrivire de caracter. Unul a plecat și m-a lăsat în autobuz, Galău a orbit, alți doi au fost arestați, unul în Italia, Stelică, el a fost și eliberat.


La ultima nuntă nu am fost, mama are colecție de acte de la toate căsătoriile, le păstrează pe toate! M-a făcut la 16 ani și bunica a făcut-o pe mama tot la 16 ani. Mai nou, m-am trezit că am și o soră”, a povestit Cătălin Bordea în emisiunea de la Antena Stars.


Mama sa l-a născut pe când avea doar 16 ani, iar tatăl lui nu l-a dorit niciodată. Așa că l-a abandonat într-un autobuz pe când Cătălin Bordea avea doar 2 ani. 


„Mama mea avea 16 ani. Tata nici n-a vrut să audă de mine, a dorit ca mama să avorteze, dar nu s-a întâmplat asta. M-au crescut împreună până la 2 ani, când tata a fugit de-acasă. Mama l-a găsit şi m-a lăsat pe mine la el, că poate îşi regăseşte instinctele paterne. N-a fost aşa. El m-a urcat în autobuz, repet, aveam 2 ani, şi a coborât.


Norocul meu a fost că s-a urcat bunica mea la una dintre staţii şi m-a găsit. Altfel, cine ştie unde ajungeam”, a mai povestit Bordea potrivit click.ro.

 

Citește și: Percheziţii acasă la Brigitte Pastramă. Fosta soție a lui Ilie Năstase ar fi vândut măşti de protecţie contrafăcute



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel