Dietă de vedetă. Cum se menține Andreea Antonescu într-o formă fizică de invidiat la cei 39 de ani ai săi: „Consider că ești ceea ce mănânci”

Andreea Antonescu, foto Instagram
Descriere foto: Andreea Antonescu, foto Instagram

Andreea Antonescu se poate lăuda cu o siluetă de vis. Vedeta arată impecabil la cei 39 de ani ai săi și spune că totul se datorează unui stil de viață sănătos. 

Andreea Anotnescu se bucură de un succes imens pe plan muzical încă de la o vârstă fragedă. Vedeta și-a obișnuit deja fanii cu aparițiile ei incendiare și timpul pare că a stat în loc pentru ea. Are doar 47 de kilograme și spune că este foarte atentă la regimul ei și face mult sport. Aceasta a dezvăluit la ce alimente a renunțat de dragul siluetei. 


„Nu mai am 42 kg, am 47 și mi s-a recomandat să nu mai slăbesc. Dar, am ajuns de data aceasta la silueta pe care o am prin muncă, sacrificii și un stil de viață sănătos!

Am renunțat la dulciuri, Nutella, pentru care aveam o obsesie, și orice alte alimente care nu fac bine organismului. Consider că ești ceea ce mănânci și cred că al meu corp merită să-i ofer ce-i mai bun”, a declarat Andreea Antonescu pentru VIVA!


Andreea Antonescu a vorbit și despre operațiile sale estetice. Vedeta spune că nu este împotriva lor atâta timp cât dorința este a ei și nu a persoanelor din jur. 


„Întotdeauna am fost de acord cu intervențiile estetice, atât timp cât ne fac să ne simțim mai bine în pielea noastră, dar bineînțeles cu anumită limită, nefiind vreodată de acord cu retușurile care ne-au fost sugerate de ceilalți (iubiți, soți, amanți). (râde)

Voi apela la orice gen de retușuri care mă vor face să fiu bine cu mine”, a mai spus ea pentru sursa citată. 

 

Andreea Antonescu a fost diagnosticată cu o afecțiune la rinichi în copilărie

 

”Am probleme legate de rinichi din copilărie, la doi ani am fost diagnosticată cu sindrom nefrotic și am urmat un tratament cu citostatice. Știam de această sensibilitate, însă reacțiile pe care eu le-am avut în concurs (n.r. Survivor) nu le-am mai trăit de foarte, foarte mulți ani. (...) M-am umflat la față, mă dureau rinichii, dar nu m-am plâns de acest lucru. Eu, din cauza tratamentului pe care l-am luat în copilărie, nu am mâncat sărat niciodată în viața mea. Acolo am avut niște reacții pe care nu mă așteptam să le am. Dar nu m-am plâns niciodată.”, a mai povestit ea, potrivit Viva.ro, în urmă cu ceva timp. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 27 sep 2021, 08:59 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience